- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
- Konu Sahibi Minnosprenses
Saatleri değişti bu hafta 6da çıkıcak artık ondan bu rahatlığımkalk kalkkk kocişş kıracak kafanı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saatleri değişti bu hafta 6da çıkıcak artık ondan bu rahatlığımkalk kalkkk kocişş kıracak kafanı
hahahahaha otur birazdahaaaSaatleri değişti bu hafta 6da çıkıcak artık ondan bu rahatlığım
Ben de seviyom kefir, meyveli hele afiyet olsun.
AdanaEvlenince yolculuk nereye?
Yaptım bile yemek pişiyor salatayıda hallettim bi pilav ısıtcam birde tamamdırhahahahaha otur birazdahaaa
Bendee meyvelide sade de çok severim teşekkür ederimBen de seviyom kefir, meyveli hele afiyet olsun.
bende yaptımm canoo bi semizotu salata kaldı etler zaten gelince sıcak sıcak pişircem okeyYaptım bile yemek pişiyor salatayıda hallettim bi pilav ısıtcam birde tamamdır
Bendee meyvelide sade de çok severim teşekkür ederim
Ay benimde semizotu var bozulcak ya salataya eklesemmi biraz ondanbende yaptımm canoo bi semizotu salata kaldı etler zaten gelince sıcak sıcak pişircem okey
Ekle eklee bitanemm benimde ne zaman dir duruyo oyle 1 haftadan fazla bozuldu bozulacak hepten yaaa degerlendir hemenAy benimde semizotu var bozulcak ya salataya eklesemmi biraz ondan
Seninde eklerine saglik kuzumEllerine sağlık canım Jou
Şyi dedin canım ekleyim onuEkle eklee bitanemm benimde ne zaman dir duruyo oyle 1 haftadan fazla bozuldu bozulacak hepten yaaa degerlendir hemen
Seninde eklerine saglik kuzum
Anaa kız bende güveçte bulgur pilavı yaptım menüler farklı ama olsun ikimizde güveç yapmışızGüveç yapicam yayla çorbası salata karpuz aksam yemegim canım
Kız bende öyleyim çayı da kahveyi de ilk sıcaklığı ile içemem sevmem öyleBazı gocalar kaynar kahve seviyi (benimki de misal).
Ama ben kahveyi de ılıtırım, birden icemem. Fiziksel yapu meselesü
başka zaman kahvemizi yapar dedikodumuzuda yaparızzzKahveniz neşeniz daim olsun canlarım bugün yetişemedim başka zaman inşallah
Şyi dedin canım ekleyim onu
Bizde topluyoruz ama ben hiç sevmemtadı çok ağır geliyor ve taze halı gerçekten çok acıtaze kekik bende severim.:)
nasıl biliyor musun
koparıp yiyorum acı ama seviyorum :)
bide öle taze kekik yemek çok faydaliymiş. sonradan öğrendim.
mis gibi de kokar. annem toplardi kekik felan.
Çorbalara tavuğa kebapta çok kullanırız bizBizde topluyoruz ama ben hiç sevmemtadı çok ağır geliyor ve taze halı gerçekten çok acı
Bizde demleyip içeriz dağ kekiği miss gibi kokusu vardırBizde topluyoruz ama ben hiç sevmemtadı çok ağır geliyor ve taze halı gerçekten çok acı
Afiyet olsun kurabiyemAnaa kız bende güveçte bulgur pilavı yaptım menüler farklı ama olsun ikimizde güveç yapmışız
Kız bende öyleyim çayı da kahveyi de ilk sıcaklığı ile içemem sevmem öyle
Ben yapiyimm sen uzanBir kahve daha içesim var ama yapmaya mecalim yok