Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

amaa dantelli kollu güzell görünüşe kadar deneyince bakksan daha iyi olur ben mesela diktirdim kiralık kollu böyle istemiştim bana hiç yakışmadııı resmen busefer sıfır kollu gelinlik yaptırdımm oyüzden üstüne deneyerek karar ver kimisinin üstüne güzel oturmuyo gelinlik bile seçmek zor ya ben çok zorlanmıştım
deneme yapmam gerek canım evet ama diktirmem hazır alıcam onunla da uğraşamam gerçekten ona ayıracak vaktim yok :KK70:

peki ne kadar oldu fiyat olarak canım çalıştığım için o yüzden diyorum zamnım yok diye😍
evett çalıştığın için bide bianda izinde alamıyosun ben 3buçuğa yaptırdımm bide eşimin kuzeniydii sırf eşim çok ödeme yapmasın diye kuzenine diktirmek istedimm indirmedi bile fiyatınıı şoka girmiştimm ama iş içinden geçmişti banada demedi eşim çok kızdım ona o zamanlarda sonra dedim yapcak bişey yok yoksa o 3buçuğa ben satılık alırdım gelinlik Hoppa

evett çalıştığın için bide bianda izinde alamıyosun ben 3buçuğa yaptırdımm bide eşimin kuzeniydii sırf eşim çok ödeme yapmasın diye kuzenine diktirmek istedimm indirmedi bile fiyatınıı şoka girmiştimm ama iş içinden geçmişti banada demedi eşim çok kızdım ona o zamanlarda sonra dedim yapcak bişey yok yoksa o 3buçuğa ben satılık alırdım gelinlik Hoppa
bir de kuzen zaten hep şu akrabalar ahhhhh

• Beğen
Reactions: Jou
bir de kuzen zaten hep şu akrabalar ahhhhh
sorma kuzuu ahhh böyle olcağını bilseydimm resmen üzüldüm çok yanii bide kiralık yanii ne eşim konuşuyo ne ben dedim kendi günahıı sonra anladımki zaten tanıdık birine değill yabancı birine yapsan çok daha güzel yapardıı bende nerden biliyim araları çok samimi yokmuş banada demedii çekindiler heralde kayınvalidemler bile bişe demedii yanii bi dersin da niye yanlış anlıyim sonuçta dimii

sorma kuzuu ahhh böyle olcağını bilseydimm resmen üzüldüm çok yanii bide kiralık yanii ne eşim konuşuyo ne ben dedim kendi günahıı sonra anladımki zaten tanıdık birine değill yabancı birine yapsan çok daha güzel yapardıı bende nerden biliyim araları çok samimi yokmuş banada demedii çekindiler heralde kayınvalidemler bile bişe demedii yanii bi dersin da niye yanlış anlıyim sonuçta dimii
Evet canım keşke söylemiş olsaydı yazık yani başkası yapsa zoruna gitmez bu kadar

• Beğen
buarada kızlarr yaaa babalar günü geliyo buhafta pazar günü ne alcaksınızz
acaba bende kayınpederime alcamda bulamadım bişe:KK17::KK17:

Minnosprenses Minnosprenses imm sen evlen varya bütün gün cıkamazsın dolaptann 😍😍 ben sana habire sorcam ilk gün yemegin ne vardii ben hic bilmiyodum hicte dusunmemistim ne yapicam diye kiz ogun de esim bana yardim etti beraber etmistiik hattaa pilavi ben cok iyi yapardim ama o gun heyecanimdan pilav yapamamistim :KK70:
Ben ilk sabah yumurtayı yakmıştım :KK70: eşimden ondan heralde akşam dışardan söylemişti 😂😂😂
Çok zarif çok güzel canım😍😍
Bende diktirmiştim minnoşum ama bir sıkıntı yaşamamıştım ya ben 1 kere provaya gittim birde teslim almaya. 3 kere gitmiş oldum yani. Çalıştığım içinde hep cunartesi pazara ayarlamıştık gitme işini😍

Bu öğlenki kahvem😂 C5F9AD50-6802-482D-9CB6-9643AE016D1B.jpeg
Şuan size kefirimle eşlik ediyorum😂😂
image.jpg

Ben ilk sabah yumurtayı yakmıştım :KK70: eşimden ondan heralde akşam dışardan söylemişti 😂😂😂

Bende diktirmiştim minnoşum ama bir sıkıntı yaşamamıştım ya ben 1 kere provaya gittim birde teslim almaya. 3 kere gitmiş oldum yani. Çalıştığım içinde hep cunartesi pazara ayarlamıştık gitme işini😍
hahahahaha yumurtayı ben bile hala onun istediği gibi kıramıyorum kahvaltılara o yapıyoo :KK70: :KK70: :KK70:

minnoşumm gözünü dinlendirr istersen zorlama kendiinii tımammııı:KK8:
tamam canım 😍
buarada kızlarr yaaa babalar günü geliyo buhafta pazar günü ne alcaksınızz
acaba bende kayınpederime alcamda bulamadım bişe:KK17::KK17:
ben gömlek aldım canım

çok stresli olur bence ben dayanamam ki ama bakarım beğendiğim olmazsa o zaman düşünebilirim 🥰

• Beğen
X