- 25 Ağustos 2019
- 60.456
- 110.723
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
bende kırıyorumda onun yapma şekli varr değişik bişe istiyo yumurtayıı adamların değişik değişik halleri beni öldüreyy yaaaArtık öğrendim yapıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende kırıyorumda onun yapma şekli varr değişik bişe istiyo yumurtayıı adamların değişik değişik halleri beni öldüreyy yaaaArtık öğrendim yapıyorum
Hiç düşünmedim kız iyi hatırlattınbuarada kızlarr yaaa babalar günü geliyo buhafta pazar günü ne alcaksınızz
acaba bende kayınpederime alcamda bulamadım bişe
afiyet olsun kızlar ben gidiyorum gözümü dinlendireyim dicem yine ekrana bakıyorum ancak evde dinlendiririm
ccuuuuuukkk severiimmmmmGel çilekliyide sana açayım joumm
afiyet olsun kızlar ben gidiyorum gözümü dinlendireyim dicem yine ekrana bakıyorum ancak evde dinlendiririm
vallah canım benim kayınpeder çok zayıf hiç bilemem dedim nasıl giyer nişanlıma para attım o aldı oda bana para attı bende babama aldım onun adına öyle yaptık nerden aldı sanırım lcw dan aldı
Eğer beğendiğin üstüne uygun hemen bulabilirsen tabi hiç uğraşma canımtamam canım
ben gömlek aldım canım
çok stresli olur bence ben dayanamam ki ama bakarım beğendiğim olmazsa o zaman düşünebilirim
Bırak istediği gibi yapsın o zaman aabende kırıyorumda onun yapma şekli varr değişik bişe istiyo yumurtayıı adamların değişik değişik halleri beni öldüreyy yaaa
Tamam canım dinlendir çok bakma ekranaafiyet olsun kızlar ben gidiyorum gözümü dinlendireyim dicem yine ekrana bakıyorum ancak evde dinlendiririm
aaaa çok mantıklı iş yaptın vallahii çok güzelll iyi iyi o zaman bulacam bende bişe benimkide çok zayıf birsürü gömleği var gömlek almam hadi görüşürüzz aşkoovallah canım benim kayınpeder çok zayıf hiç bilemem dedim nasıl giyer nişanlıma para attım o aldı oda bana para attı bende babama aldım onun adına öyle yaptık nerden aldı sanırım lcw dan aldı
yapsınn amannn kahvaltıyada bir bişeyide yumurtayı yapsınn oturmasın aşşağaa adamları böyle alıştırıcann nasıl alıştırdıysan öyle giderEğer beğendiğin üstüne uygun hemen bulabilirsen tabi hiç uğraşma canım
Bırak istediği gibi yapsın o zaman aa
Tamam canım dinlendir çok bakma ekrana
görüşürüz canım benim ilk hediyem babalar günü için Cookiie görüşürüz canlarımmmaaaa çok mantıklı iş yaptın vallahii çok güzelll iyi iyi o zaman bulacam bende bişe benimkide çok zayıf birsürü gömleği var gömlek almam hadi görüşürüzz aşkoo
Bazısıda yapmıyor bacım napcan idare ediyoruzyapsınn amannn kahvaltıyada bir bişeyide yumurtayı yapsınn oturmasın aşşağaa adamları böyle alıştırıcann nasıl alıştırdıysan öyle gider
aynenn şuan aklında ne var hediyeBazısıda yapmıyor bacım napcan idare ediyoruz
Bilmiyorumki yaa neye ihtiyacları varsa bakıcam bakalım hiç bulamazsam gömlek olur dediğin gibiaynenn şuan aklında ne var hediye
Afiyet olsun canısım
Bazı gocalar kaynar kahve seviyi (benimki de misal).Teşekkür ederim bitanem senin için seçtim
Tabi kocim ne dedi hadi bil
Foto çekcen diye kahve soğumuş dedi
Bende benimki niye sıcak o zaman dedim
evetttt hayırlısııı yaptınmı yemekBilmiyorumki yaa neye ihtiyacları varsa bakıcam bakalım hiç bulamazsam gömlek olur dediğin gibi
Te şimdi kalcam biri mutfağa doğru çekelese beni keşkeevetttt hayırlısııı yaptınmı yemek
Zeugma diyosun kalbimi fethediyosunGeldim geldim ne pişireceksin canım Eki Görüntüle 2870286 @Jou
Evlenince yolculuk nereye?sizlerden fikir alırım yaaa ayy evlensemde evimde olsam diyorum bir yandan buradan nasıl gideceğim diyorum ne zor ya keike antepte kalsaydım
kalk kalkkk kocişş kıracak kafanıTe şimdi kalcam biri mutfağa doğru çekelese beni keşke