Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Heeee evet evet ondan biraz oyalanmış olabilirimm 😂😂
Ona dedim terbiyesizz 🤣🤣 saka ediyorumm sevdigim insanlarla takildimmii bazen boyle bi ileri gidebiliyorum kuzusu kusura bakma 😊 sasiriyorum hepten yanii
Tamam kız dökülürümm tabii pek dolaşmıyorum bu ara kk de ama 😂😂 evet canım yaa benim topikten dolayımıdır nedir çok tuhaf şeyler atan oluyordu kapattım 🤢🤢🤢
Hadii yaa oylemii tamam kuzusumm

Ona dedim terbiyesizz 🤣🤣 saka ediyorumm sevdigim insanlarla takildimmii bazen boyle bi ileri gidebiliyorum kuzusu kusura bakma 😊 sasiriyorum hepten yanii

Hadii yaa oylemii tamam kuzusumm
Problem değil kuzum 🤣 mühim bişeymi vardı canım
Niye dolasmiyon gııı kk lere herkes bi gitti gelemedii buaralar gözlerr perttt çünkü🙄🙄🤣 Cookiie Cookiie
Benimde gözlerim göremez hale geldii kör olmasam iyi🤦‍♀️🤦‍♀️
Canım çok telefonla ilgilenmek istemiyorum yaa bağımlı gibi olduk artık yaptığı hiçbişeyden keyif almıyorum ne yapsam hemen telefona bakayımda ne var ne yok diyip işimi bölüyorum. Biraz uzaklaşmak istiyoeum o yüzden 😂

• Beğen
Reactions: Jou
Problem değil kuzum 🤣 mühim bişeymi vardı canım

Canım çok telefonla ilgilenmek istemiyorum yaa bağımlı gibi olduk artık yaptığı hiçbişeyden keyif almıyorum ne yapsam hemen telefona bakayımda ne var ne yok diyip işimi bölüyorum. Biraz uzaklaşmak istiyoeum o yüzden 😂
Ahandaa aynennn bende öyle oluyorumm minnoss demisti bana bagimlilik yapar yapti vallahii😀😀

gerek kalmıyor ki bende kapattım hiç yokluğunu çekmiyorum 😂
Heee kizzz bende hic burda takilmadigim zamann hep tiktok izliyodum bilmem neler bakiyodum eşimde diyo iyi sardi sana bu site diye hahaha🤣🤣 wpp de grup var illa yazardımm orda bile herkes tek tek sordu ne iş diye🤣 seni baglayan ne diyolar🤣

Heee kizzz bende hic burda takilmadigim zamann hep tiktok izliyodum bilmem neler bakiyodum eşimde diyo iyi sardi sana bu site diye hahaha🤣🤣 wpp de grup var illa yazardımm orda bile herkes tek tek sordu ne iş diye🤣 seni baglayan ne diyolar🤣
buradan bahsetme hiç canım yarın bir gün kendin bahsedersin bir derdin olur onlara temizlik falan yapıyorum vs de geç 😂

• Komik
Reactions: Jou
X