Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Geldim geldim ne pişireceksin canım IMG_20210614_145548.jpg @Jou

Canoommmmm afiyet ball seker olsunn 😍😍😍😍☕☕ispanak kavurmasi yapcam et pirzola vardi kaldi oyle dolaba onuda degerlendiriyim dedim bide patates puresi ortaya salata corba etsemmi etmesemmi bilemedim havada cok sicak çorba bile anca kışın daha guzell oluyo
😘😘😘😘

Teyzesiiiii yesunnnn oniiiii😍😍😍😍😍😍😍😍
daha ne olsun canım ellerine sağlık ya evet yazın pek olmuyor çorba 😍🤩🥰

• Muhteşem
Reactions: Jou
Minnosprenses Minnosprenses imm sen evlen varya bütün gün cıkamazsın dolaptann 😍😍 ben sana habire sorcam ilk gün yemegin ne vardii ben hic bilmiyodum hicte dusunmemistim ne yapicam diye kiz ogun de esim bana yardim etti beraber etmistiik hattaa pilavi ben cok iyi yapardim ama o gun heyecanimdan pilav yapamamistim :KK70:

Minnosprenses Minnosprenses imm sen evlen varya bütün gün cıkamazsın dolaptann 😍😍 ben sana habire sorcam ilk gün yemegin ne vardii ben hic bilmiyodum hicte dusunmemistim ne yapicam diye kiz ogun de esim bana yardim etti beraber etmistiik hattaa pilavi ben cok iyi yapardim ama o gun heyecanimdan pilav yapamamistim :KK70:
sizlerden fikir alırım yaaa ayy evlensemde evimde olsam diyorum bir yandan buradan nasıl gideceğim diyorum ne zor ya keike antepte kalsaydım 😍

• Muhteşem
sizlerden fikir alırım yaaa ayy evlensemde evimde olsam diyorum bir yandan buradan nasıl gideceğim diyorum ne zor ya keike antepte kalsaydım 😍
Kuzuu inan bende oyleydimm evlenince gercekten genede kendi evin duzenini kuruyosun herseyi kendin duzenliyosun evime gelene kadar 2 saatlik yolda agliya agliya geldim eve sabah a kadar uyuyamadim resmen baskasinin evine geldim sankii cok degisik biseydii ama esinin destegiyle atlaticaksin😍😍

Kuzuu inan bende oyleydimm evlenince gercekten genede kendi evin duzenini kuruyosun herseyi kendin duzenliyosun evime gelene kadar 2 saatlik yolda agliya agliya geldim eve sabah a kadar uyuyamadim resmen baskasinin evine geldim sankii cok degisik biseydii ama esinin destegiyle atlaticaksin😍😍
eşimi için değişen birşey yok ben şehrimi değiştiriyorum 🥰🥰

• Muhteşem
Kizz evett yemek konusunda cok sanslisin benimki bazi seylere secici😀😀
benimki öyle değil sadece birkaç sebzeyi sevmiyor onun dışında sıkıntı yok gibi tatlıya çok düşkün her gün isterim diyor hatta bize gelecekleri gün ben mutlaka birşeyler hazırlarım tatlı kek falan 😂

• Beğen
X