- 25 Ağustos 2019
- 60.454
- 110.715
- 30
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
Uuuu ayni benimkide oyle tatliciii ama nezamandir yapmiyorum istemiyo sanirim sıkıldıbenimki öyle değil sadece birkaç sebzeyi sevmiyor onun dışında sıkıntı yok gibi tatlıya çok düşkün her gün isterim diyor hatta bize gelecekleri gün ben mutlaka birşeyler hazırlarım tatlı kek falan
Evetttçok uzak değil ama çok şükür
bende yakınım sende yakınsınUuuu ayni benimkide oyle tatliciii ama nezamandir yapmiyorum istemiyo sanirim sıkıldı
Evettt
Bitti bitanem şimdide akşam.yemegi yapicam sen nasıl oldunafiyet olsun parem teşekkür ederim bitti işin canım
hafif var işte zaten devam yani işteyim de 2 saatim kaldıBitti bitanem şimdide akşam.yemegi yapicam sen nasıl oldun
ne yemek pişiriyorsunBitti bitanem şimdide akşam.yemegi yapicam sen nasıl oldun
Ayyy ne güzell minnoosss gelinligini cok merak ediyorum ben cok guzell olcan eminimmmbende yakınım sende yakınsındün komşularımla tanıştırdı görüntülü aradı
sizlerede atarım canım onları halledelimde henüz belirleyemedikAyyy ne güzell minnoosss gelinligini cok merak ediyorum ben cok guzell olcan eminimmm
Hayalinde vardir o zaman dimisizlerede atarım canım onları halledelimde henüz belirleyemedik
beğendiğim bir tür ar atayım bir dkHayalinde vardir o zaman dimi
Güveç yapicam yayla çorbası salata karpuz aksam yemegim canımne yemek pişiriyorsun
ellerine sağlık canımGüveç yapicam yayla çorbası salata karpuz aksam yemegim canım
gerçekten güzel mi kollu istiyorum böyle tüllü yada kalın askılıÇok guzellllll
Güzel evet ama senin ne istediğin daha önemli neyse hayalindeki onu yap hevesini al.allinda klamsingerçekten güzel mi kollu istiyorum böyle tüllü yada kalın askılı
çoooookkk güzell bayıldımmm çok bakmaa ben çok bkamıştım kafam karışmıştıı heptenn
henüz gidip sadece baktım bir iki mağaza ama deneme yapmadımçoooookkk güzell bayıldımmm çok bakmaa ben çok bkamıştım kafam karışmıştıı heptenn
bu tarzı beğeniyorumGüzel evet ama senin ne istediğin daha önemli neyse hayalindeki onu yap hevesini al.allinda klamsin
amaa dantelli kollu güzell görünüşe kadar deneyince bakksan daha iyi olur ben mesela diktirdim kiralık kollu böyle istemiştim bana hiç yakışmadııı resmen busefer sıfır kollu gelinlik yaptırdımm oyüzden üstüne deneyerek karar ver kimisinin üstüne güzel oturmuyo gelinlik bile seçmek zor ya ben çok zorlanmıştımhenüz gidip sadece baktım bir iki mağaza ama deneme yapmadım