Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

deneme yapmam gerek canım evet ama diktirmem hazır alıcam onunla da uğraşamam gerçekten ona ayıracak vaktim yok

peki ne kadar oldu fiyat olarak canım çalıştığım için o yüzden diyorum zamnım yok diye
evett çalıştığın için bide bianda izinde alamıyosun ben 3buçuğa yaptırdımm bide eşimin kuzeniydii sırf eşim çok ödeme yapmasın diye kuzenine diktirmek istedimm indirmedi bile fiyatınıı şoka girmiştimm ama iş içinden geçmişti banada demedi eşim çok kızdım ona o zamanlarda sonra dedim yapcak bişey yok yoksa o 3buçuğa ben satılık alırdım gelinlik

bir de kuzen zaten hep şu akrabalar ahhhhh

Reactions: Jou
bir de kuzen zaten hep şu akrabalar ahhhhh
sorma kuzuu ahhh böyle olcağını bilseydimm resmen üzüldüm çok yanii bide kiralık yanii ne eşim konuşuyo ne ben dedim kendi günahıı sonra anladımki zaten tanıdık birine değill yabancı birine yapsan çok daha güzel yapardıı bende nerden biliyim araları çok samimi yokmuş banada demedii çekindiler heralde kayınvalidemler bile bişe demedii yanii bi dersin da niye yanlış anlıyim sonuçta dimii

Evet canım keşke söylemiş olsaydı yazık yani başkası yapsa zoruna gitmez bu kadar

buarada kızlarr yaaa babalar günü geliyo buhafta pazar günü ne alcaksınızz
acaba bende kayınpederime alcamda bulamadım bişe

Ben ilk sabah yumurtayı yakmıştım eşimden ondan heralde akşam dışardan söylemişti
Çok zarif çok güzel canım
Bende diktirmiştim minnoşum ama bir sıkıntı yaşamamıştım ya ben 1 kere provaya gittim birde teslim almaya. 3 kere gitmiş oldum yani. Çalıştığım içinde hep cunartesi pazara ayarlamıştık gitme işini

hahahahaha yumurtayı ben bile hala onun istediği gibi kıramıyorum kahvaltılara o yapıyoo

minnoşumm gözünü dinlendirr istersen zorlama kendiinii tımammııı
tamam canım
buarada kızlarr yaaa babalar günü geliyo buhafta pazar günü ne alcaksınızz
acaba bende kayınpederime alcamda bulamadım bişe
ben gömlek aldım canım
çok stresli olur bence ben dayanamam ki ama bakarım beğendiğim olmazsa o zaman düşünebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…