- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.355
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
deneme yapmam gerek canım evet ama diktirmem hazır alıcam onunla da uğraşamam gerçekten ona ayıracak vaktim yokamaa dantelli kollu güzell görünüşe kadar deneyince bakksan daha iyi olur ben mesela diktirdim kiralık kollu böyle istemiştim bana hiç yakışmadııı resmen busefer sıfır kollu gelinlik yaptırdımm oyüzden üstüne deneyerek karar ver kimisinin üstüne güzel oturmuyo gelinlik bile seçmek zor ya ben çok zorlanmıştım
evett diktirmekte aslonda hep çağırmıyo seni 3 kere çağırıyo son düğün başlamadan 1 hafta önce almış alıyosun sebilirsin tabii canoo içinden nasıl geçiyosadeneme yapmam gerek canım evet ama diktirmem hazır alıcam onunla da uğraşamam gerçekten ona ayıracak vaktim yok
peki ne kadar oldu fiyat olarak canım çalıştığım için o yüzden diyorum zamnım yok diyeevett diktirmekte aslonda hep çağırmıyo seni 3 kere çağırıyo son düğün başlamadan 1 hafta önce almış alıyosun sebilirsin tabii canoo içinden nasıl geçiyosa
evett çalıştığın için bide bianda izinde alamıyosun ben 3buçuğa yaptırdımm bide eşimin kuzeniydii sırf eşim çok ödeme yapmasın diye kuzenine diktirmek istedimm indirmedi bile fiyatınıı şoka girmiştimm ama iş içinden geçmişti banada demedi eşim çok kızdım ona o zamanlarda sonra dedim yapcak bişey yok yoksa o 3buçuğa ben satılık alırdım gelinlikpeki ne kadar oldu fiyat olarak canım çalıştığım için o yüzden diyorum zamnım yok diye
bir de kuzen zaten hep şu akrabalar ahhhhhevett çalıştığın için bide bianda izinde alamıyosun ben 3buçuğa yaptırdımm bide eşimin kuzeniydii sırf eşim çok ödeme yapmasın diye kuzenine diktirmek istedimm indirmedi bile fiyatınıı şoka girmiştimm ama iş içinden geçmişti banada demedi eşim çok kızdım ona o zamanlarda sonra dedim yapcak bişey yok yoksa o 3buçuğa ben satılık alırdım gelinlik
sorma kuzuu ahhh böyle olcağını bilseydimm resmen üzüldüm çok yanii bide kiralık yanii ne eşim konuşuyo ne ben dedim kendi günahıı sonra anladımki zaten tanıdık birine değill yabancı birine yapsan çok daha güzel yapardıı bende nerden biliyim araları çok samimi yokmuş banada demedii çekindiler heralde kayınvalidemler bile bişe demedii yanii bi dersin da niye yanlış anlıyim sonuçta dimiibir de kuzen zaten hep şu akrabalar ahhhhh
Evet canım keşke söylemiş olsaydı yazık yani başkası yapsa zoruna gitmez bu kadarsorma kuzuu ahhh böyle olcağını bilseydimm resmen üzüldüm çok yanii bide kiralık yanii ne eşim konuşuyo ne ben dedim kendi günahıı sonra anladımki zaten tanıdık birine değill yabancı birine yapsan çok daha güzel yapardıı bende nerden biliyim araları çok samimi yokmuş banada demedii çekindiler heralde kayınvalidemler bile bişe demedii yanii bi dersin da niye yanlış anlıyim sonuçta dimii
aynennn hiç zoruma gitmezdiii olan olduu 4 yılına girdim resmen hayat su gibi akıp geçiyorrr hiçbişe anlamadım minnoşumm kahve dedikodusu iyi geldiiEvet canım keşke söylemiş olsaydı yazık yani başkası yapsa zoruna gitmez bu kadar
aldın mı enerjini ya canım benim her zaman yapalı banada iyi oluyoraynennn hiç zoruma gitmezdiii olan olduu 4 yılına girdim resmen hayat su gibi akıp geçiyorrr hiçbişe anlamadım minnoşumm kahve dedikodusu iyi geldii
sizede öyle kızzz iyi oldu burası böyle arada kahve yapalım dedikodulara başlıyalımmaldın mı enerjini ya canım benim her zaman yapalı banada iyi oluyor
maşallah rabbim 40 seneler gördürsün size
olur vallah süper olursizede öyle kızzz iyi oldu burası böyle arada kahve yapalım dedikodulara başlıyalımm
Cookiie mimooşşşşş kahveni yap gell
minnoşumm gözünü dinlendirr istersen zorlama kendiinii tımammıııolur vallah süper olur
Ben ilk sabah yumurtayı yakmıştımMinnosprenses imm sen evlen varya bütün gün cıkamazsın dolaptann ben sana habire sorcam ilk gün yemegin ne vardii ben hic bilmiyodum hicte dusunmemistim ne yapicam diye kiz ogun de esim bana yardim etti beraber etmistiik hattaa pilavi ben cok iyi yapardim ama o gun heyecanimdan pilav yapamamistim
Çok zarif çok güzel canım
hahahahaha yumurtayı ben bile hala onun istediği gibi kıramıyorum kahvaltılara o yapıyooBen ilk sabah yumurtayı yakmıştımeşimden ondan heralde akşam dışardan söylemişti
Bende diktirmiştim minnoşum ama bir sıkıntı yaşamamıştım ya ben 1 kere provaya gittim birde teslim almaya. 3 kere gitmiş oldum yani. Çalıştığım içinde hep cunartesi pazara ayarlamıştık gitme işini
çoookk güzelll banadaa banadaaaaaBu öğlenki kahvemEki Görüntüle 2870337 Eki Görüntüle 2870334
Şuan size kefirimle eşlik ediyorum
Eki Görüntüle 2870337
Artık öğrendim yapıyorumhahahahaha yumurtayı ben bile hala onun istediği gibi kıramıyorum kahvaltılara o yapıyoo
Gel çilekliyide sana açayım joummçoookk güzelll banadaa banadaaaaakefirixx
tamam canımminnoşumm gözünü dinlendirr istersen zorlama kendiinii tımammııı
ben gömlek aldım canımbuarada kızlarr yaaa babalar günü geliyo buhafta pazar günü ne alcaksınızz
acaba bende kayınpederime alcamda bulamadım bişe
çok stresli olur bence ben dayanamam ki ama bakarım beğendiğim olmazsa o zaman düşünebilirimBen ilk sabah yumurtayı yakmıştımeşimden ondan heralde akşam dışardan söylemişti
Bende diktirmiştim minnoşum ama bir sıkıntı yaşamamıştım ya ben 1 kere provaya gittim birde teslim almaya. 3 kere gitmiş oldum yani. Çalıştığım içinde hep cunartesi pazara ayarlamıştık gitme işini