- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.344
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
Söylerim canım deneriz beraberAy banada söyle öğrenince denicem birgün
ben seni nasıl izlemem
Bende nasıl düşmüşüm bu hataya gerçekten kendime çok kızdımben seni nasıl izlememararsam tarif isterim çok severim su böreğini
bende çok severim canım mutfağı çok sevrim keşkebüyük bir mutfağım olsaydıBende nasıl düşmüşüm bu hataya gerçekten kendime çok kızdım
Bendegerci hamur işlerinden en sevdiğim börek. Hertürlüsünü severim
Bende seviyorum canım değişik şeyler yapmayı yeni tarifler denemeyibende çok severim canım mutfağı çok sevrim keşkebüyük bir mutfağım olsaydı
Bende bendeBende seviyorum canım değişik şeyler yapmayı yeni tarifler denemeyi
Kizz mimooşş cok marifetli bişey yaa senede 2 kere yaptim hattaaBende aynıı şekilde
Dimi ama güzel olmuş
Kız su böreğini nasıl yapıyorsun tarif isterim çok severim ama hiç yapmadım meşakatli geliyor biraz
Afiyet olsunn
Çok zor oluyormu ya zaman alıyormuKizz mimooşş cok marifetli bişey yaa senede 2 kere yaptim hattaa
Almazmii benim 4 saatimi alıyo aceleye yaptınmi hic olmuyo bile gununde hicbise yapmicak temizlikmis yemekmis yoksa yorgunluktan bitiyonÇok zor oluyormu ya zaman alıyormu
Oyy boş birgünümde deniyim ben bunuAlmazmii benim 4 saatimi alıyo aceleye yaptınmi hic olmuyo bile gununde hicbise yapmicak temizlikmis yemekmis yoksa yorgunluktan bitiyon
BencedeOyy boş birgünümde deniyim ben bunu
Aynen yapıp atarız burayaBencedekollarr kopuk oluyo sürekli ince açman gerek bide minnoşlaa beraber yaparsınız zaten aynı anda ögrenin bu işi Minnosprenses
Vayy ben henüz denemedimKizz mimooşş cok marifetli bişey yaa senede 2 kere yaptim hattaa
Ikinizde deniycekmişsiniz zaten kuzu❤Vayy ben henüz denemedim
Ki bu bildiğimiz kekikBen limonda sıkıyorum iyi okuyor ama sıkmadan içebilirsinEki Görüntüle 2868261
Benziyor zahter buKi bu bildiğimiz kekiken azından biz kekik olarak tüketiyoruz
Evet canımIkinizde deniycekmişsiniz zaten kuzu❤
Bundan değil miBenziyor zahter bu