- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
Dün korona aşısı olmuş bugün kolu çok ağrıyormuYaaağğğ tamda sorcaktim kız sana niçun gelmediler ayıpp yavvv
aşk olsun neden satayım kız kayınvalidem topluyor. Ama oldularmı acaba ne zaman oluyor bilmiyorum. Toplayınca alırım ondan gönderirimOhaaaa vallahamı kızz gönder banada adresimi yazem hahaha nekadar satarsın bize
Artık öyle dicem zaten haketticanım zayıflatma özelliği var mı bilmiyorum
küçük paketli mi bende bakarım oraya
ararsa gelme de artıkneyse miss gibi olur ev
At canım gönderirim tabiçok pahalı canım adres atıyorum
Ama bulurum cano burda atarsam reklam olur dimi ozelden atarım sanatamam canım benim olur ya iyi olur
Aaaa ne aşısı oldu biontech mi annem oldu biontech hicbiyeri agrımadıı demekki onunki etkiledi yaaDün korona aşısı olmuş bugün kolu çok ağrıyormu
Ooyyy balsın senn tamammmaşk olsun neden satayım kız kayınvalidem topluyor. Ama oldularmı acaba ne zaman oluyor bilmiyorum. Toplayınca alırım ondan gönderirim
Hahaha minnosun dedigi gibii gelme de artık amaann boşver enazından ev miss gibi cillop gibi olduArtık öyle dicem zaten haketti
Biontech sanırım evet. Bilmiyorumki canım bizimki biraz nazlıdır o yüzden normal karşılıyorım benAaaa ne aşısı oldu biontech mi annem oldu biontech hicbiyeri agrımadıı demekki onunki etkiledi yaa
Ooyyy balsın senn tamammm
Hahaha minnosun dedigi gibii gelme de artık amaann boşver enazından ev miss gibi cillop gibi oldu
Ooooo ne tatlisu yavvvBiontech sanırım evet. Bilmiyorumki canım bizimki biraz nazlıdır o yüzden normal karşılıyorım ben
Aynen öyle valla tatlıda yaptıydım gideyimde tatlıyı yiyeyim barii(nur duymasın )
Basit basit yalancı tavuk göğsü üstüne de böğürtlen sosOoooo ne tatlisu yavvv
Aaa bögürtlen sos üstüne ilkkez duydum kızz güzel oluyomuBasit basit yalancı tavuk göğsü üstüne de böğürtlen sos
hak etti bencedeDün korona aşısı olmuş bugün kolu çok ağrıyormu
aşk olsun neden satayım kız kayınvalidem topluyor. Ama oldularmı acaba ne zaman oluyor bilmiyorum. Toplayınca alırım ondan gönderirim
Artık öyle dicem zaten haketti
özelden at canım reklam amaçlı atmadığın için birşey olmaz canımAma bulurum cano burda atarsam reklam olur dimi ozelden atarım sana
Üstü yazılı varda internetten buldum oyuzden özelden atiyim neolur neolmazözelden at canım reklam amaçlı atmadığın için birşey olmaz canım
Bende ilk kez kendimden duydumAaa bögürtlen sos üstüne ilkkez duydum kızz güzel oluyomu
hahahah yeni şeyler denemeye bayırım tadına bakarsan yaz burayaBende ilk kez kendimden duydumnebileyim güzel olurdur heralde dedim kafamdan uydurdum bakalım yiyince söylerim
tamam canımÜstü yazılı varda internetten buldum oyuzden özelden atiyim neolur neolmaz
Buda iyi bişe buna cesaret etmende iyi bişe canooooooooo bak bakem tadınaBende ilk kez kendimden duydumnebileyim güzel olurdur heralde dedim kafamdan uydurdum bakalım yiyince söylerim
Bendee bayılırım ve denerimde sürekli ama şimdi diyet meselelerinden kendimiz için hiç yapmuyorumhahahah yeni şeyler denemeye bayırım tadına bakarsan yaz buraya
Kız ikiside ayrı ayrı güzel şeyler birleşince neden kötü olsunki bu mantıklaBuda iyi bişe buna cesaret etmende iyi bişe canooooooooo bak bakem tadına
böğürtlen severim ama ama ahududu sevmemBendee bayılırım ve denerimde sürekli ama şimdi diyet meselelerinden kendimiz için hiç yapmuyorum
Kız ikiside ayrı ayrı güzel şeyler birleşince neden kötü olsunki bu mantıkla
Hem o böğürtlenli şeyi direk dökmedim üstüne pakette hazırlar varya onlardan aldım servis yaparken üstüne süs yaparım demiştim onlaeğer hüzel olursa birdha direk üstüne normal yapar dökerim
Muhişşş daha neolsunBendee bayılırım ve denerimde sürekli ama şimdi diyet meselelerinden kendimiz için hiç yapmuyorum
Kız ikiside ayrı ayrı güzel şeyler birleşince neden kötü olsunki bu mantıkla
Hem o böğürtlenli şeyi direk dökmedim üstüne pakette hazırlar varya onlardan aldım servis yaparken üstüne süs yaparım demiştim onlaeğer hüzel olursa birdha direk üstüne normal yapar dökerim
sen yemekten anlar mısın asıl ismin ne yaMuhişşş daha neolsun