- 18 Kasım 2020
- 20.513
- 49.502
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #43.021
Teşekkür ederim perimAfiyet olsun piremsesim
Kolay birşey olsun yaKızlarr bana minnoş güzel bir nick bulsanıza ya geçen günden sonra değiştireaim geldi iki tane cokie yiz
Afiyet olsun balımBi kahve keyfi yapcaz oda dökülüyor yaEki Görüntüle 3366364
Amin elçomEvett minnoşumm rabbim sanada gönlunden ne geçiyorsa hayırlısıyla nasip etsin inşallahh minnoşmm benimm
Düşünüyorum bakalımTeşekkür ederim perim
Kolay birşey olsun ya
Afiyet olsun balım
Amin elçom
Oda vardır burda kesinBence bal arısı
Sana da geçmiş olsun minnoşum haticem bronşitti şükür geçti
Canım mucizem teşekkür ederim
SAğoll bidenesiÜff herkesler içmiş bende gidip yapayım xanım cekti afiyet olsun mucizem
Sana bence de güzel bişey bulalımKızlarr bana minnoş güzel bir nick bulsanıza ya geçen günden sonra değiştireaim geldi iki tane cokie yiz
Ama yaaaaa afiyet olsun canım benimBi kahve keyfi yapcaz oda dökülüyor yaEki Görüntüle 3366364
Geçmiş olsun dutum ortalık hep hastalık kaynıyor Rabbim şifa versinSana da geçmiş olsun minnoşum haticem bronşitti şükür geçti
Sağol mucizem
SAğoll bidenesi
Sana bence de güzel bişey bulalım
Anaaa Bi gördüm hangisi bizim coki bilemedim
Asel nasıl
Mira
Ama yaaaaa afiyet olsun canım benimbenim kahvelerde hep dökülüyor cezveyi sonuna kadar boşaltıyorum fincan taştı taşacak derken getirirken şlap tabak tepsi hep kahve
Geçmiş olsun dutum ortalık hep hastalık kaynıyor Rabbim şifa versin
Ben daha çok karakterimsi nirşey istiyorum mucizem ya
SAğoll bidenesi
Sana bence de güzel bişey bulalım
Anaaa Bi gördüm hangisi bizim coki bilemedim
Asel nasıl
Mira
Ama yaaaaa afiyet olsun canım benimbenim kahvelerde hep dökülüyor cezveyi sonuna kadar boşaltıyorum fincan taştı taşacak derken getirirken şlap tabak tepsi hep kahve
Geçmiş olsun dutum ortalık hep hastalık kaynıyor Rabbim şifa versin
Dur belki olmayan buluruzOlabilir de sen yazısını değiştir
Ay savaşcısıBen daha çok karakterimsi nirşey istiyorum mucizem ya
İlk defa duyuyprum bunu ya benAy savaşcısı
Nasıl bbilnezsğn ilkokul zamanlarımın en güzel çizgi filmiydiİlk defa duyuyprum bunu ya ben
Dün eşimi götürdük hastaneye o da bronşit her yer salgın hastahaneler dolu dutum dikkat edinSana da geçmiş olsun minnoşum haticem bronşitti şükür geçti
30 dayanmış bir bebitoyum benNasıl bbilnezsğn ilkokul zamanlarımın en güzel çizgi filmiydiama yaş farkımız varsa senle sen bebitosun ben kart
Ben buldum minnoşum değiştiroyırum karakter dedim ama vazgectim
Ben de osdörte30 dayanmış bir bebitoyum ben
Nedir nedir bize de söleeeeeeBen buldum minnoşum değiştiroyırum karakter dedim ama vazgectim
Azmış aramız ama ben yakalayamamışım o çizgilimiBen de osdörte
Nedir nedir bize de söleeeeee