- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #2.221
aynenn yaaa benimdeAllahtan hayatımda çok kimse olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynenn yaaa benimdeAllahtan hayatımda çok kimse olmadı
Senle ben ikiz miyizaynenn yaaa benimde
hahhahahahahaha ahhh çekeceğimiz var bu eski sevgililerle
Bu zamana kadar hiç bırakırım dememiştim ya bdnce anladı kararlılığımı Hap dışarı gezmeye giderdi bugün evden adımını atmadı bakalım ne olacak .Tavrını net bir şekilde koymalısın, adamın içinden geçenleri söyleyim ben sana tahminimce. “ ben zaten 3 kere aldatmışım affetmiş, eski karımla konuşmuşum yine de terketmemiş, nasıl olsa beni seviyor ne yaparsam yapayım beni asla bırakmaz “ kafasında
hahahaha çok benziyozzz dimi ama ikiz değil kovayımmSenle ben ikiz miyiz
İnşaallah.Yatarken el işi yapamıyorum maalesef. Telefonla uğraşıyorum işte.Bişeyler yapıyormusun mesela el işi falan yapsan belki oyalanırsın. Kitap okusan. Diziler falan izlesen canım. Çok haklısınndurdukca birde insan kendini dinler. Ama geçicek bu günler de Allahın izniyle geçici şeyler. Bebeğin geldiğünde hepsini unutucaksın onu hayal et
En iyisini yapmışsınBu zamana kadar hiç bırakırım dememiştim ya bdnce anladı kararlılığımı Hap dışarı gezmeye giderdi bugün evden adımını atmadı bakalım ne olacak .
dua ediyorum canım en çarem oSağol canım dua etmen yeter.
sev9 Çok zor doğmamışta olsa sonuçta evlat.
Bende hamile olduğumu öğrenince sevinçten çok korku vardı.
Olur mu tabi ki evlatt karnında hissediyosun onu Rabbim evladını korusun inşallahSağol canım dua etmen yeter.
sev9 Çok zor doğmamışta olsa sonuçta evlat.
Bende hamile olduğumu öğrenince sevinçten çok korku vardı.
Ahahah ben akrephahahaha çok benziyozzz dimi ama ikiz değil kovayımm
Neden peki çok can acıtıcıKizlar ben ciddi ciddi elektrik sokuyla istemedigin hatıralarını siliyorlar, bunu istiyorum.
Uyutup yapıyorlarmış. Ben bir kızla tanışmıştım, kiza gerci kotu alışkanlıklarından dolayi uygulamıştır. Ilk defa ondan duydum.Neden peki çok can acıtıcı
İşe yaramış mıUyutup yapıyorlarmış. Ben bir kızla tanışmıştım, kiza gerci kotu alışkanlıklarından dolayi uygulamıştır. Ilk defa ondan duydum.
Ama erkek arkadaşını hatırlıyor değil mlEvet kiz hatırlamıyordu hatta erkek arkadaşıyla ayrilmis, aylar geçmiş yine konuşmuşlar falan kiz dediki neden ayrıldığımı hatirlamiyorum
Baya iyiymiş bu yaEvet soyle kiz uyuşturucu kullanmış tedavi olduktan sonra sadece onunla ilgili şeyleri silmişler bu alışkanlığından kurtulması icin, sanirim erkek arkadaşıda bagimli oldugu icin ne olduysa artık o yuzden hatırlamıyor.
Vuuu akrepliler fena oluyor halamdan bilirimmmAhahah ben akrep