Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Ayy çok tatlı heyecanlar ya 😍 balayı planladın mıı canım ben de Eylül sonu yapmıştım deniz için soğuk oldu ama yine de deniz istemiştim hasta oldum kaç ay çektim. Bi de ilk ilişkiden sonra yara oluyomuş deniz o yaraya mikrop kaptırdı bir sürü ilaç kullandım geçsin diye çok dikkatli ol canım sen de 😘
Ben İzmir istiyorum ama benimki işinden dolayı mersine gidelim diyor çok iznim olmaz diyor oradan Antalya geçeriz eve geliriz diyor bakalım kızlarda dedi İzmire gezilecek yer yok bende biraz vazgeçtim gibi

Oyy canim benim once kendin bi durumu nu bi duzeltt bebis hep gelir merak etme olurmuu sonra cocuk olursa cok pisman olursun cok emin kararlar ver
Doğru dedin ama Bir hamilelik yaşadım 25 haftalıkken doğum yaptım yaşayamadı miniğim 2 hafta daha geç gelseydi küvezzde yaşayacaktı ama nasip değilmiş

• Beğen
Reactions: Jou
Doğru dedin ama Bir hamilelik yaşadım 25 haftalıkken doğum yaptım yaşayamadı miniğim 2 hafta daha geç gelseydi küvezzde yaşayacaktı ama nasip değilmiş
Aaaa gercektenmi 😔
O duyguyu tekrar tadmak yavrumu kucağıma almak istiyorum.😢
Allahiimmm en kisa zamanda nasip etsin kuzumm insaallahhh başla o zaman tedavine hersey hayirlisi nasip nasilsa oyledir

Ben ilişkinin ilk zamanları illada o diye diretiedim sonra ne olduysa hayırlısı diye dua etmeye başladım demek hayırlısı bu 🥰
Gerçek sevgi duyan erkek bu kadar pasif kalmamalı , seviyorsan eğer sonuna kadar gidersin, ama o pes etmiş yarı yolda bırakmış gibi olmuş resmen. Giden yıllara yazık ama herşeyde bi hayır vardır işte

Eklentiler

• IMG_20210606_082456.jpg
    IMG_20210606_082456.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 13
hahahah maşallahh kızz ne güzell işte yalnız değilsin resmen terapi gibi halamdada var bana resmen terapi gibi geliyor demişti :)
Buda kardeşiydi kızımdı benim doğumdan sonra sahiplenmiştim Güneşti ismi ama öldü 😢 Tabi terapi gibi bide bana nasıl bağlı bir bilsen 7 24 beni sev istiyor..Maviş bey

Eklentiler

• IMG_20210209_125948~2.jpg
    IMG_20210209_125948~2.jpg
    119,2 KB · Görüntüleme: 13
  • Üzgünüm
Reactions: Jou
Şimdilik MAvişim var 😂😊
Canım bana düşmez biliyorum ama sana nacizane tavsiyem , bu eski eş meselesi tamamen hallolmadan ve eşinin seni aldatmayacağına emin olduktan sonra, sana iyi davranıyorsa arada sevgi huzur varsa beneği o zamn düşünmen daha doğru olur gibi geldi bana. Sonradan gelen pişmanlık daha kötü olur. Bu sefer ayrılmak istersin çocuk için katlanmak zorunda kalırsın, çocuk da arada heba olur. Daha çook gençsin hiç acele etme derin

Canım bana düşmez biliyorum ama sana nacizane tavsiyem , bu eski eş meselesi tamamen hallolmadan ve eşinin seni aldatmayacağına emin olduktan sonra, sana iyi davranıyorsa arada sevgi huzur varsa beneği o zamn düşünmen daha doğru olur gibi geldi bana. Sonradan gelen pişmanlık daha kötü olur. Bu sefer ayrılmak istersin çocuk için katlanmak zorunda kalırsın, çocuk da arada heba olur. Daha çook gençsin hiç acele etme derin
Sağol canım fikrin için zaman herşeyin ilacıdır bakalım ne olacak ne gösterecek bize hayırlı olan olsun yeterki 🙏

X