Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

vallah ben safım 😂😂
Bişey diyim mi bizi uyanık sanarlar ama biz insanlardan çok kazık yemişizdir. Çünkü sevdik mi tam seviyoruz bağlanıyoruz o kadar korumacıyız ki ve insanlar da bunu kullanıyo genelde ben bu özelliğim yüzünden çok kazık yedim :halay:
Kizz yilan yilann amaa cok temiz kalbi var yaaa :confused: :confused: yilandan korkuyo dedim beee yilan demedimm duzgun oku hele minnossss:sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :kızgın: :kızgın:
Hahsh halanın ellerinden öpüyorum canım 😂😂 Akrepler candırr can ❤️

Bişey diyim mi bizi uyanık sanarlar ama biz insanlardan çok kazık yemişizdir. Çünkü sevdik mi tam seviyoruz bağlanıyoruz o kadar korumacıyız ki ve insanlar da bunu kullanıyo genelde ben bu özelliğim yüzünden çok kazık yedim :halay:

evet kesinlikel öyle ben çok yedim kazık dost kazığı hemde :KK53:

Evettt halamda tam sevdi etti sirtindan vuruldu oylede oldu zor atlatti ama cok sukur iyii
Kiz el opmek fln ters ona heee deme oyle :confused: :confused: yasini hic gostermiyor allah var yanii

ahahahahah 😂😂😂 tıpkı ben kalbim temiz 😂😂
Hemde cookk temizzz❤❤

IMG_20210621_125652.jpg
Kahveler hazır :KK76: :KK76: :KK76: :KK76:
Sevgiler selamlar arkadaşlarıma :KK68:
Allah kimseyi kahvesiz bırakmasın. :dua::dua:

X