- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #2.201
Çok iyi anlıyorum benim de bir hikayem var içerimde gizli saklıBende sadece yıllarıma üzüldüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi anlıyorum benim de bir hikayem var içerimde gizli saklıBende sadece yıllarıma üzüldüm
Anlatmak istersen dinlerimÇok iyi anlıyorum benim de bir hikayem var içerimde gizli saklı
Tavrını net bir şekilde koymalısın, adamın içinden geçenleri söyleyim ben sana tahminimce. “ ben zaten 3 kere aldatmışım affetmiş, eski karımla konuşmuşum yine de terketmemiş, nasıl olsa beni seviyor ne yaparsam yapayım beni asla bırakmaz “ kafasındaSağol canım fikrin için zaman herşeyin ilacıdır bakalım ne olacak ne gösterecek bize hayırlı olan olsun yeterki
Birgün anlatmak isterim ama şuan hazır değilim galibaAnlatmak istersen dinlerim
Anlatmak istersen anlatırsın o halde canımBirgün anlatmak isterim ama şuan hazır değilim galiba
Noldu kuzu ayrildinizmiOnca zaman çok dayanmışım annesini severdim hakkında yiyemem Allah o kadına yardım etsin inşallah çok zorluklar çekmiş beni arardı kızıl derdi ama bir gün anne demedim sanki biryere bir eksik vardı ama aklıma o kadın geldik e ona dua ediyorım
kızz dur hele olayı yanlış anlamışssınn ağzından yell alsınnn 138 numaraya geç oku eski sevgilisini bahsettiNoldu kuzu ayrildinizmi
Korktum bı an .kızz dur hele olayı yanlış anlamışssınn ağzından yell alsınnn 138 numaraya geç oku eski sevgilisini bahsetti
ayy güldüdün nickomm allah korusunnnKorktum bı an .
Diyorum ki niye gülerek anlatiyo çok uzgun heralde
evett pinamm geçmişte olan şeyler kahve içemesekte çokta derin konular olduu :)Merhaba kızlar ben anca gelebildim, konuşulanları okumaya çalışıyorum cok derin konular geçmiş.
Yok aşkım eski sevgilimden bahsettimNoldu kuzu ayrildinizmi
Psikolojisi bozuk falanKorktum bı an .
Diyorum ki niye gülerek anlatiyo çok uzgun heralde
Çöpleri karıştırmayalım lütfenYok aşkım eski sevgilimden bahsettim
Olmaz mı ya en çok size lazımYorgun analara da bi kahveniz var mı kizlar 6 aylık bebeyle kahve keyfi yapılmıyor :)
Kızlar bshsetride tanışma hikayesinden benimki bitime başladığı için oradan girdim konuyaÇöpleri karıştırmayalım lütfen
Bende rüyamda eski sevhilimi gördüm ne manaysa.
Mallar topluluğu
hahhahahahahaha ahhh çekeceğimiz var bu eski sevgililerleÇöpleri karıştırmayalım lütfen
Bende rüyamda eski sevhilimi gördüm ne manaysa.
Mallar topluluğu
Allahtan hayatımda çok kimse olmadıhahhahahahahaha ahhh çekeceğimiz var bu eski sevgililerle