- 18 Kasım 2020
- 20.481
- 49.368
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #2.141
İnşAllah aminBen de ne olursa olsun iyilikle yaklaşıyorum elbet benim de "babası biz acıktık, bize şunu al bunu yap" diyeceğim günler gelecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah aminBen de ne olursa olsun iyilikle yaklaşıyorum elbet benim de "babası biz acıktık, bize şunu al bunu yap" diyeceğim günler gelecek
İnşallah bir düzene girer artık ayrılalım istemiyorum çok seviyorumAahhh canim benim neler yasamissin boyle fazla fedakarlik yapmissinn cok seye katlanmissin tabiiki sen noktayi koyabileceksen koyarsin senin secimin ben boşan desem benim dedigimi yapmis olursun senin icinden ne koparsa o
Insaallahh girer canim benim benim bi arkadasimda durumu iyi degil oda cok seviyo kafasi cok karisik kaynanasi yuzunden aralari limonu hakkinda hayirlisi olsun ama degistirse keskee cok daha guzel olur istese degistirirdi acaba boslugami duserim diye korkuyoİnşallah bir düzene girer artık ayrılalım istemiyorum çok seviyorum
Kacinci sayfadaydi yaCookiie kız uzun uzun anlattım 6 sayfa önce gir ora bak
O zaman görmez seni zatenEvett haklisin bu komuda bitanemm mac izliyo suan zaten
Ay dur gideyim de bakayımCookiie kız uzun uzun anlattım 6 sayfa önce gir ora bak
En az6 sayfa önceKacinci sayfadaydi ya
Kizz benide beklee ben de geriye geliyorum MinnosprensesO zaman görmez seni zaten
Ay dur gideyim de bakayım
Ahahahah okuyunca gelinKizz benide beklee ben de geriye geliyorum Minnosprenses
İnşallah arkadaşınında geçimi düzelir.Insaallahh girer canim benim benim bi arkadasimda durumu iyi degil oda cok seviyo kafasi cok karisik kaynanasi yuzunden aralari limonu hakkinda hayirlisi olsun ama degistirse keskee cok daha guzel olur istese degistirirdi acaba boslugami duserim diye korkuyo
BuldummmmmLise 1 de tanıştım eski sevgilimle dershaneden arkadaşım tanıştırdı bizi üniversite ye gitmemi istemedi son sınıfta tercihler yaparken gideceksen bari iki yıllık olsun biran önce evlenelim dedi bende okumak istiyorum tabi saf aşık kabuk ettim 2 yıllık okumayı enazından elimden mesleğim olsun 2 yılda açıktan okur 4de tamamlamış olurum dedi okula gittim ünitesi aynı sınıftan birçok arkadaşım oldu en yakın arkadaşım Merve ile tanıştım kayserili bu arada git gel ailesi akrabaları ile tanıştık Merve in antepte halası vardı o geldi gitti ailenle tanıştı neyse ben eski sevgilimle babası ve tutumu yüzünden ayrıldım artı gına geldi ailem istemiyordu annemi çok üzdüm onun için
Cok iyii ettinn helal olsun sana bitirmende cok zor olmusstur eminimm ama eski sevgiline bakk hem ailesinin sozunden cikmazz ama sen aileni bile bile uzdun degerini bile bilmedii iyiki de boyle bittii evlenseydin sen cok zor olcakti cok pisman olcakti allahima cok sukurlerr sana cok guzel kismet verdii ve evleniyosunn canim benimm allahh esinle guzel guzel mutlu yuva kurmana nasip etsin omur boyu birbirinizi anlayasiniz insaallahhh@Mcz09 babası artık evlenelim istiyordu bende okudum biraz çalışayım aileme destek olayım dedim mezun oldum 2 sene aileme çalışıcam dedim zorda olsa kabul etti peki dedi o arada sende para biriktir düğün için dedik vs babası annesi annemle ısrarla konuşmak istedi annemde oğlanı istemediği için konuşmadı zorla ikna ettim tanıştılar telefonda ama eski sevgilim ailesinin sözünden çıkmwzfu afedersin tuvalete gitme deseler gitmezdi annemde ben sana karışmam evleneceksen benden yanına gelmemi seni aramam beklemede dedi o kadar zoruma gitti ki o ailesinden sözünden çıkmıyor ama ben ailemi üzüyorum neyse gün belirledik gelip tanışacaklardı babası aradı eee kızım uzağız gelelim isteyelim dedi bir daha geleyim benim şarteller attı neyse telefonu kapattım eski sevgilime dedim bak baban böyle dedi ama bizimkiler hem uzağa kız verecek hemde tek sefer geleceksiniz Annemler kabul etmez gelin tanışın sonra gelin söz nişan bir arada yapalım babası masraf olmasın diye ikna olmadı benimde canıma tak etti artık bitti dedim
Evett acmasin telefonu karıda manyakmi ne ne arıyo yanii evlenmiş artık adam sonuçtaİnşallah arkadaşınında geçimi düzelir.
Bilmiyorum artık oda onun kararı konuşmasın değiştirmese de olur.
Diyorum ya çok şükür mutluyumda iyi ki ayrılmışım ondan aynen öyle burada konu okuyorum annem istemiyor vs ne yapayım diye anneni dinle diyorum hep çünkü ben annemi çok üzdüm ama iyi ki ayrıldımBen geldim
Annen sezmiş demekki minnoşum bizim bazen gözlerimiz köreliyor dışarıdan bakan gözün yorumları çok önemli olabiliyor. Hele birde anneler hissediyor. Hayırlısı olmuş diyelim senin için belki de olsaydı çok zahmet çekicektin ailesiyle sürekli. bak nişanlınmış kısmetin Minnosprenses
Ulaa ne cabuk okudunda geldin heleeeBen geldim
Annen sezmiş demekki minnoşum bizim bazen gözlerimiz köreliyor dışarıdan bakan gözün yorumları çok önemli olabiliyor. Hele birde anneler hissediyor. Hayırlısı olmuş diyelim senin için belki de olsaydı çok zahmet çekicektin ailesiyle sürekli. bak nişanlınmış kısmetin Minnosprenses
İyiki de okulunu da bırakmamışın onun lafına bakıp canım eline mesleğini aldın çok şükür. Okulu bıraksaydın zatennsen farkedene kadar belki evlenmiş olurdun.Diyorum ya çok şükür mutluyumda iyi ki ayrılmışım ondan aynen öyle burada konu okuyorum annem istemiyor vs ne yapayım diye anneni dinle diyorum hep çünkü ben annemi çok üzdüm ama iyi ki ayrıldım
Amin canım evet ben birşeyleri göze aldım ama o alamadı babam olmasa evlenemem yok ben nasıl eşya alıcam düğün nasıl yapıcam şuan da nişanlım anne babası eşya almıyor ki yine nişanlım alıyor ha peşin değil taksitle ama çalışıp öderim diyebiliyor ondan cesaret toktuBuldummmmm
Okadar mantikli iş yapmışsınkiii okulunu bile birakmadin helal olsun sana meslegin elinde bak cok sukurr bitti gitti
Cok iyii ettinn helal olsun sana bitirmende cok zor olmusstur eminimm ama eski sevgiline bakk hem ailesinin sozunden cikmazz ama sen aileni bile bile uzdun degerini bile bilmedii iyiki de boyle bittii evlenseydin sen cok zor olcakti cok pisman olcakti allahima cok sukurlerr sana cok guzel kismet verdii ve evleniyosunn canim benimm allahh esinle guzel guzel mutlu yuva kurmana nasip etsin omur boyu birbirinizi anlayasiniz insaallahhh
Ben üle hızlı gacıyımdırUlaa ne cabuk okudunda geldin heleee
Aynen öyle şimdiki nişanlım atanayım diye ders çalışı memur ol diyor aradaki farka bakın o okumayı istiyordu bu oku ders çalış diyorİyiki de okulunu da bırakmamışın onun lafına bakıp canım eline mesleğini aldın çok şükür. Okulu bıraksaydın zatennsen farkedene kadar belki evlenmiş olurdun.
EvetttAmin canım evet ben birşeyleri göze aldım ama o alamadı babam olmasa evlenemem yok ben nasıl eşya alıcam düğün nasıl yapıcam şuan da nişanlım anne babası eşya almıyor ki yine nişanlım alıyor ha peşin değil taksitle ama çalışıp öderim diyebiliyor ondan cesaret toktu
Hii hiii tabii kisa yazdin beni gectinnnn susssBen üle hızlı gacıyımdır