Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Bence de oldu canım hayırlısıyla
İnşallah Allahın izniyle
İnşallah bitanem
Aynen öyle benim bizzat görümcem yaptı bunu kendisi eşinden ayrı çocuğu var küçük ben ona üzülüyoken o bana evladıyla nüspet yaptı. Çocuğu eşime baba diyor hadi bu normal çocuk daha büyüklerde gözümün içine baka baka "babası bak napıyo" diyolar buna da sabır. Uyardım sadece çünkü benim ailem rahatsız oldu bu durumdan çok. Neyse bi ara yanlış test sonucu pozitif görmüştük kayınvalidem bendeydi o çok sevinmiş Allah için ama görümcem hasta olup yattı bildiğin
Konu ne peki arayıp ne diyo mesela

Aaa senindemi vardı yok anlatma tamm ben okucam yarın mesajları
Benimki cok sey yokta minnosumunki var askoo

Yaaa kocis buaralar bise oldu benle ilgilen diyip duruyo bu site beni sans getirdii biyandan heraldee hep elinde telefon diyo dedimm benimle ilgilenen birsuru kardeslerim var dedim oohh diyo Minnosprenses demistii sonra demesin benimle ilgilen diye

Evett esin konusuyosa uzulmende kizmanda sinirlenmede cok haklisin cocuklar icin mi konusuyosunuz bu karı nerden çattı da konusmaya basladi isi gucu yokmuu deli mi ne sinirlendim simdi senin adinada heee o karınında saçını yolasım geldiii

sev9 Ah canım nispet yapanı mı dersin, canımı yakmak için elinden geleni yapan mı dersin. bende onları yoksayarak yaşıyorum varlıklarından şüphe ediyorlar
Ben de ne olursa olsun iyilikle yaklaşıyorum elbet benim de "babası biz acıktık, bize şunu al bunu yap" diyeceğim günler gelecek

Konu ne peki arayıp ne diyo mesela
İste ne yaptığını ettiğini işte güya bu durumda hala sevdigini vs. Konuşabileceklerini.... Yaz yaz bitmez bir anlatsam 3 yıldır neler çektigimi
Birde hic arkadaskm yok balkona çamaşır asamam kızlar o derece kıskanç biri derdimi de anlatacak kimsem yok annemle paylaşırdım oda hasta anlatmiyorum uzülüur diye

Sende benim gibi arkadasin yok bende en cokta burda buldum arkadaş sende bundan sonra bizimle katill

18 yaşında evlendim 21 yaşındayım yaşlandım valla canım hayır ortak çocuk yok onun şimdkki eşinden iki cocuguda...

Reactions: Jou
18 yaşında evlendim 21 yaşındayım yaşlandım valla canım hayır ortak çocuk yok onun şimdkki eşinden iki cocuguda...
Hehh iste cocugu icinmi konusuyolar terbiyesizz hangi yuzle ariyo telefonlaa olmadi eşine de eger bidaha ararsa muhtemelen kesin arar hattini bu satten sonra degistiriyosun de yoksa kurtulamazsin ben olsam oyle yapardim

Hehh iste cocugu icinmi konusuyolar terbiyesizz hangi yuzle ariyo telefonlaa olmadi eşine de eger bidaha ararsa muhtemelen kesin arar hattini bu satten sonra degistiriyosun de yoksa kurtulamazsin ben olsam oyle yapardim
Degistirmiyor kaç yıllık hattıymış güya ama eğer o kadından arama geldiğknde açmaya devam ederse bitirecem artık yeter canıma tak etti 3 defa da aldattı hepsini affettim ama artık affedemem...Affedersem bende bu durumu hoş karşılamış olurum demi??

Reactions: Jou
Evet 6 kilo verdim
Oyy hala sürüyormu canım annemde öyle geçirmiş hamileliklerini hep ona benzersem benimde olur gibime geliyor
Okucam canım
Ahaha git ilgilen canım eşinle. Ben artık pek telefonla ilgilenmiyorum o evdeyken. Bir ara farkettim ne muhabbet ediyoruz ne biiey ikimizinde elinde telefon sinir oldum. Bırakıyorum artık. Ben bırakınca oda bırakıyor. Hem daha iyi oluyor benimde kafam azcık dinlenmiş oluyor

Şimdi yok çok şükür.

Aahhh canim benim neler yasamissin boyle fazla fedakarlik yapmissinn cok seye katlanmissin tabiiki sen noktayi koyabileceksen koyarsin senin secimin ben boşan desem benim dedigimi yapmis olursun senin icinden ne koparsa o

Evett haklisin bu komuda bitanemm mac izliyo suan zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…