Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Aahhh canim benim neler yasamissin boyle fazla fedakarlik yapmissinn cok seye katlanmissin tabiiki sen noktayi koyabileceksen koyarsin senin secimin ben boşan desem benim dedigimi yapmis olursun senin icinden ne koparsa o
İnşallah bir düzene girer artık ayrılalım istemiyorum çok seviyorum

Reactions: Jou
İnşallah bir düzene girer artık ayrılalım istemiyorum çok seviyorum
Insaallahh girer canim benim benim bi arkadasimda durumu iyi degil oda cok seviyo kafasi cok karisik kaynanasi yuzunden aralari limonu hakkinda hayirlisi olsun ama degistirse keskee cok daha guzel olur istese degistirirdi acaba boslugami duserim diye korkuyo

Ben geldim
Annen sezmiş demekki minnoşum bizim bazen gözlerimiz köreliyor dışarıdan bakan gözün yorumları çok önemli olabiliyor. Hele birde anneler hissediyor. Hayırlısı olmuş diyelim senin için belki de olsaydı çok zahmet çekicektin ailesiyle sürekli. bak nişanlınmış kısmetin Minnosprenses

İnşallah arkadaşınında geçimi düzelir.
Bilmiyorum artık oda onun kararı konuşmasın değiştirmese de olur.

Buldummmmm

Okadar mantikli iş yapmışsınkiii okulunu bile birakmadin helal olsun sana meslegin elinde bak cok sukurr bitti gitti

Cok iyii ettinn helal olsun sana bitirmende cok zor olmusstur eminimm ama eski sevgiline bakk hem ailesinin sozunden cikmazz ama sen aileni bile bile uzdun degerini bile bilmedii iyiki de boyle bittii evlenseydin sen cok zor olcakti cok pisman olcakti allahima cok sukurlerr sana cok guzel kismet verdii ve evleniyosunn canim benimm allahh esinle guzel guzel mutlu yuva kurmana nasip etsin omur boyu birbirinizi anlayasiniz insaallahhh

Diyorum ya çok şükür mutluyumda iyi ki ayrılmışım ondan aynen öyle burada konu okuyorum annem istemiyor vs ne yapayım diye anneni dinle diyorum hep çünkü ben annemi çok üzdüm ama iyi ki ayrıldım

Ulaa ne cabuk okudunda geldin heleee

Diyorum ya çok şükür mutluyumda iyi ki ayrılmışım ondan aynen öyle burada konu okuyorum annem istemiyor vs ne yapayım diye anneni dinle diyorum hep çünkü ben annemi çok üzdüm ama iyi ki ayrıldım
İyiki de okulunu da bırakmamışın onun lafına bakıp canım eline mesleğini aldın çok şükür. Okulu bıraksaydın zatennsen farkedene kadar belki evlenmiş olurdun.

Amin canım evet ben birşeyleri göze aldım ama o alamadı babam olmasa evlenemem yok ben nasıl eşya alıcam düğün nasıl yapıcam şuan da nişanlım anne babası eşya almıyor ki yine nişanlım alıyor ha peşin değil taksitle ama çalışıp öderim diyebiliyor ondan cesaret toktu

İyiki de okulunu da bırakmamışın onun lafına bakıp canım eline mesleğini aldın çok şükür. Okulu bıraksaydın zatennsen farkedene kadar belki evlenmiş olurdun.
Aynen öyle şimdiki nişanlım atanayım diye ders çalışı memur ol diyor aradaki farka bakın o okumayı istiyordu bu oku ders çalış diyor

Evettt

Ben üle hızlı gacıyımdır
Hii hiii tabii kisa yazdin beni gectinnnn susss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…