- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.995
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #11.921
Tövbe Yarabbi.. Meryem anamız geliyor öğle diyince aklıma. onada hiç kimse inanmamış o zamanlar itip kakmislarBiri yaptı ama kim yapti en masum benim ama bana kaldı babasız hamile kalmak hahha
Ben küstüm ona dinlemiyorum, beni etiketlememis yine unutmuşAyyy bayılırım ney dinlemeye, çok huzur verici parem çok teşekkür ederim
Kesinlikle menekşem harikaDünyanın en rahatlatıcı sesi olabılır
Aslında babasıO zaman babası dut olsun
Ya unuttum pinaBen küstüm ona dinlemiyorum, beni etiketlememis yine unutmuş
Hakan mengüç dinleKesinlikle menekşem harika
Oyy pinaaamm heyecan yapmıştır yoksa unutmazBen küstüm ona dinlemiyorum, beni etiketlememis yine unutmuş
He ya tobe yarabbi tobeTövbe Yarabbi.. Meryem anamız geliyor öğle diyince aklıma. onada hiç kimse inanmamış o zamanlar itip kakmislar
Tarık mengüç deıl heHakan mengüç dinle
Ama hep beni unutuyor senYa unuttum pina
Sosyalim nasılsın beynimOyy pinaaamm heyecan yapmıştır yoksa unutmaz
Bebis heyecanı, yarinda besiz dogurcak, ebesi de benimOyy pinaaamm heyecan yapmıştır yoksa unutmaz
Ayyy bayılırımHakan mengüç dinle
Iyiyim kuzum yaniyom şükürSosyalim nasılsın beynim
Unuttum ya
Kulağına ben üfürebilirmiyim diyeceklerim varBebis heyecanı, yarinda besiz dogurcak, ebesi de benim
Senden güzel ebe mi olur zatenBebis heyecanı, yarinda besiz dogurcak, ebesi de benim
Hahahaha kaç ebesi var bu çocuğun ya aman ben bir yere fırlatıp atayım bariKulağına ben üfürebilirmiyim diyeceklerim var
Birisi ebenin dese bize geliyor sen niye dert ettin bebisimHahahaha kaç ebesi var bu çocuğun ya aman ben bir yere fırlatıp atayım bari
De de cok merak ettimKulağına ben üfürebilirmiyim diyeceklerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?