- 19 Kasım 2020
- 22.151
- 48.316
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #11.901
Hahaha okudun mu hepsiniKarnım ağrıdı gülmekten ben icocuk stemiyorum diye beni kabul etmedi
Ney sesıne bayılırım hatta benı en cok rahatlatan seyler arasında yer alır
Acın ve dinleyin işlerinizi öyle yapın kızlar,sakinliği huzuru dinginliği ask-i hoşgörüyü dinleyin mevlana hoşgörü timsali saygı abidesi yaradana aşık biridir dalga geçilecek biri değildir
ASSOSyal
coconatt
Kahve __Kokusu
Minnosprenses
Morrmeneksee
Catlak-kurabiye
D u t
Elhan
Jou
bebeklinick
Wilma11
clara
BlueBerry4268
Aynen öyle canımNey sesıne bayılırım hatta benı en cok rahatlatan seyler arasında yer alır
Acın ve dinleyin işlerinizi öyle yapın kızlar,sakinliği huzuru dinginliği ask-i hoşgörüyü dinleyin mevlana hoşgörü timsali saygı abidesi yaradana aşık biridir dalga geçilecek biri değildir
ASSOSyal
coconatt
Kahve __Kokusu
Minnosprenses
Morrmeneksee
Catlak-kurabiye
D u t
Elhan
Jou
bebeklinick
Wilma11
clara
BlueBerry4268
ASSOSyal
coconatt
Kahve __Kokusu
Minnosprenses
Morrmeneksee
Catlak-kurabiye
D u t
Elhan
Jou
bebeklinick
Wilma11
clara
BlueBerry4268
Giremedim ki okuyayım ben giremeden sizi sutlamislar ayyy hala gülüyorumHahaha okudun mu hepsini
Kahvem ya birden hamile oldum kaldim
Ben halen çıkamadım ordan hahha halen hamilelik devam ediyor benimGiremedim ki okuyayım ben giremeden sizi sutlamislar ayyy hala gülüyorum
Ekran görüntüsü alaydın keşke çok merak ettim bak şimdi konuşmalarıBen halen çıkamadım ordan hahha halen hamilelik devam ediyor benim
Hamilelikte olur oyle duygusallıkKaç gündür kahve valla şuan ağlıyorum ya
Hayırlı olsun cinsi ne canım adını ne koydun bir gecelik çocuk koyaydinHahahabizi de doğurttu zaten anında
Hoşgeldin Canımmmm
Adi dut pareHayırlı olsun cinsi ne canım adını ne koydun bir gecelik çocuk koyaydin
Ortak yapım gibi olmuş biraz dut pare
Ben niye yokum yine yaaaaa
ASSOSyal
coconatt
Kahve __Kokusu
Minnosprenses
Morrmeneksee
Catlak-kurabiye
D u t
Elhan
Jou
bebeklinick
Wilma11
clara
BlueBerry4268
O zaman babası dut olsun
Biri yaptı ama kim yapti en masum benim ama bana kaldı babasız hamile kalmak hahhaOrtak yapım gibi olmuş biraz dut pare
Ayyy bayılırım ney dinlemeye, çok huzur verici parem çok teşekkür ederim
ASSOSyal
coconatt
Kahve __Kokusu
Minnosprenses
Morrmeneksee
Catlak-kurabiye
D u t
Elhan
Jou
bebeklinick
Wilma11
clara
BlueBerry4268
Dünyanın en rahatlatıcı sesi olabılırAyyy bayılırım ney dinlemeye, çok huzur verici parem çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?