- 19 Kasım 2020
- 22.150
- 48.314
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #11.901
Günaydın güzel insanlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha okudun mu hepsiniKarnım ağrıdı gülmekten ben icocuk stemiyorum diye beni kabul etmedi![]()
Acın ve dinleyin işlerinizi öyle yapın kızlar,sakinliği huzuru dinginliği ask-i hoşgörüyü dinleyin mevlana hoşgörü timsali saygı abidesi yaradana aşık biridir dalga geçilecek biri değildir
ASSOSyal
coconatt
Kahve __Kokusu
Minnosprenses
Morrmeneksee
Catlak-kurabiye
D u t
Elhan
Jou
bebeklinick
Wilma11
clara
BlueBerry4268
Aynen öyle canımNey sesıne bayılırım hatta benı en cok rahatlatan seyler arasında yer alır![]()
Acın ve dinleyin işlerinizi öyle yapın kızlar,sakinliği huzuru dinginliği ask-i hoşgörüyü dinleyin mevlana hoşgörü timsali saygı abidesi yaradana aşık biridir dalga geçilecek biri değildir
ASSOSyal
coconatt
Kahve __Kokusu
Minnosprenses
Morrmeneksee
Catlak-kurabiye
D u t
Elhan
Jou
bebeklinick
Wilma11
clara
BlueBerry4268
ASSOSyal
coconatt
Kahve __Kokusu
Minnosprenses
Morrmeneksee
Catlak-kurabiye
D u t
Elhan
Jou
bebeklinick
Wilma11
clara
BlueBerry4268
Giremedim ki okuyayım ben giremeden sizi sutlamislar ayyy hala gülüyorumHahaha okudun mu hepsini
Kahvem ya birden hamile oldum kaldim![]()
Ben halen çıkamadım ordan hahha halen hamilelik devam ediyor benimGiremedim ki okuyayım ben giremeden sizi sutlamislar ayyy hala gülüyorum![]()
Ekran görüntüsü alaydın keşke çok merak ettim bak şimdi konuşmalarıBen halen çıkamadım ordan hahha halen hamilelik devam ediyor benim![]()
Hamilelikte olur oyle duygusallıkKaç gündür kahve valla şuan ağlıyorum ya
Hayırlı olsun cinsi ne canım adını ne koydun bir gecelik çocuk koyaydinHahahabizi de doğurttu zaten anında
Hoşgeldin Canımmmm![]()
Adi dut pareHayırlı olsun cinsi ne canım adını ne koydun bir gecelik çocuk koyaydin![]()
Ortak yapım gibi olmuş biraz dut pare
ASSOSyal
coconatt
Kahve __Kokusu
Minnosprenses
Morrmeneksee
Catlak-kurabiye
D u t
Elhan
Jou
bebeklinick
Wilma11
clara
BlueBerry4268
O zaman babası dut olsun
Biri yaptı ama kim yapti en masum benim ama bana kaldı babasız hamile kalmak hahhaOrtak yapım gibi olmuş biraz dut pare![]()
ASSOSyal
coconatt
Kahve __Kokusu
Minnosprenses
Morrmeneksee
Catlak-kurabiye
D u t
Elhan
Jou
bebeklinick
Wilma11
clara
BlueBerry4268
Dünyanın en rahatlatıcı sesi olabılırAyyy bayılırım ney dinlemeye, çok huzur verici parem çok teşekkür ederim![]()