- 28 Haziran 2011
- 62.302
- 156.216
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #11.961
Bu bir rüyaydı uyandik bitti paremYa Sosyalim ya sen çek çıkar beni şu durumdan nasil kurtulucam yahu
Biraz daha kurtulmazsan yapışıp kalicak az kaldiYa Sosyalim ya sen çek çıkar beni şu durumdan nasil kurtulucam yahu
Dün bende kahve ıctım. Yınede cektım fotolarını bi umutBende istiyom banada baksınlar
Bi etkinlik bi aktivite bişey bişey menekşem, olur yaniDün bende kahve ıctım. Yınede cektım fotolarını bi umut
Bu bir rüyaydı uyandik bitti parem
Tamam bu saatten sonra konuşmayalım bitsin gitsinBiraz daha kurtulmazsan yapışıp kalicak az kaldi
Adam adayı arıyoruzTamam bu saatten sonra konuşmayalım bitsin gitsin
Aman etkinlik aktive bana.kaliyor olmasınBi etkinlik bi aktivite bişey bişey menekşem, olur yani
O kadar kahve ıcıyonuz Pinanın dısında anlayan yok aşk olsunBi etkinlik bi aktivite bişey bişey menekşem, olur yani
Biz susarizda sen sunabilicen miTamam bu saatten sonra konuşmayalım bitsin gitsin
Anne Shirley'ye bayılıyorumBende bekarım iki günlük hamileyim annemle babamla yaşıyorum
Nick anneshirley olunca hamilelik topiginde geldin sandim
Yani bende kahveden nefret ediyorum dusun yani tezatligiO kadar kahve ıcıyonuz Pinanın dısında anlayan yok aşk olsun
Fal bakmak istersen kalabilirAman etkinlik aktive bana.kaliyor olmasın
Yok sustum bir iki üç tıpBiz susarizda sen sunabilicen mi
Cok benimsedin
Aman yok kalsinFal bakmak istersen kalabilir
Çok uğraştım öğreneyim diye ama olmadı, benden olmuyormuşO kadar kahve ıcıyonuz Pinanın dısında anlayan yok aşk olsun
Çok sevdiBiz susarizda sen sunabilicen mi
Cok benimsedin
Cidden o Nasıl iş yaYani bende kahveden nefret ediyorum dusun yani tezatligi
DelisinYani bende kahveden nefret ediyorum dusun yani tezatligi
Bn de her defasında tovbe edıyorum sonra kahve içince yıne aynıÇok uğraştım öğreneyim diye ama olmadı, benden olmuyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?