- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #11.941
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel hayatım bizim kapımız herkese açık buyur gir içeriKahveye bayılırım ben de gelebilir miyim?![]()
Çooook teşekkür ederim
Ebeni seveyim derBirisi ebenin dese bize geliyor sen niye dert ettin bebisim
De de cok merak ettim![]()
Gel tabiki canısı kahve birlikte güzelKahveye bayılırım ben de gelebilir miyim?![]()
Yeni üyelik dimiÇooook teşekkür ederim![]()
Ürkütme kız ceylanı
Bekarım, ailemle yaşıyorum, başkaaa... Başka ne anlatayım?Gel hayatım bizim kapımız herkese açık buyur gir içeri
Ama.kimsin kimlerdensin bi anlat bakalım
Ne kadarda benziyoruz bırbırımızeBekarım, ailemle yaşıyorum, başkaaa... Başka ne anlatayım?
Iyi niyet gulmeyinAhh ahh![]()
Ahahaha ya gerçekten yeni üyelikYeni üyelik dimi![]()
Bende bekarım iki günlük hamileyim annemle babamla yaşıyorumBekarım, ailemle yaşıyorum, başkaaa... Başka ne anlatayım?
Onu bilmiyorum canım.Ahahaha ya gerçekten yeni üyelikSonra Merve adlı üyeyle de konuştuk zaten
Bende istiyom banada baksınlarFal bakmayı bilen varsa kahvemi içip atayım zahmet olmazsa bakabilecek mi![]()
Ya Sosyalim ya sen çek çıkar beni şu durumdan nasil kurtulucam yahuIyi niyet gulmeyin![]()
Şebnem burda sadece kahve içiliyor canım. Baska faaliyet yokFal bakmayı bilen varsa kahvemi içip atayım zahmet olmazsa bakabilecek mi![]()