- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #11.421
Ben çokta uzatmadım canım zaten bılıyrm laf anlatamıcamı.Şu dünyada neyi öğrendin diye sorsalar, kendini çok akıllı zannedenlerin ne kadar aptal olduğunu öğrendim derim. Ve bunlardan bu platformda çok var.. yorumlara çok gülüyorum ve polimik için açılmış bir konu çok bellli konusahibi başta herkeze aşı diretmeye çalışıyor çokta takılmamak lazım bence...
Varlıklara hakaret oldu zorunlumHepsinin de kimler olduğunu tahmin edebilirim ha, çünkü hep aynı varlıklar
Kahkaha attımHhaa şimdi de sizin yorumlarınızı takip edip buraya beğenmedim basmaya mı gelmişler
Ne güzel ifade ediyorsunuz işte kendinizi cahil diye direttikleri nedenleriyle birlikte gereçlerini açıklıyorlar ..oradada söyledim herkezde aynı etkiyi yapmıyor ne korana ne aşı çevreye bakarak yada zekaya bakarak kimseye ahkam kesemez kimse.. kendini ileri derecede prof görenler o kadar profesyonelse cahillikle suclayacagina ikna etsinler bizleri hakaret etmet en kolayıBen çokta uzatmadım canım zaten bılıyrm laf anlatamıcamı.
Ben A dıyorum onlar B dedıgım ile sucluyorlar.
Aralarında cok nadir var saygı duyup hak veren cıdden bilgi sahibi olan.
Gayette saygı ve uslup cervevesinde guzel savundugumu düşünüyorum. Kimseyle polemik yasamak gıbı bır derdım(iz) yok
Hayat yeterince stresli ve gergin
Kötülükten beslenmeye, kalp karartmaya gerek yok.
Burda bızde klavyeden döktürürüz neler neler ama yapmıyoruz.
Gerektıği yerde konusmak en dogrusu
Varlıklara hakaret oldu zorunlum
Ne olduğu belli olmayan adını koyamadigimiz şeylere genel olarak varlık derizz amaaaa .Varlıklara hakaret oldu zorunlum
Suphanallah ilk kez görenler beğensin. Diyeceğim amaHhaa şimdi de sizin yorumlarınızı takip edip buraya beğenmedim basmaya mı gelmişler
Aşı olasım varsa da olmuyorum ulennn dicem şimdi ahhahaSuphanallah ilk kez görenler beğensin. Diyeceğim amahep aynı terane hep yapılan şey hep aynı tas ayni hamam
Burayı da karıştırdılar yorumlara ne saçma yerlere gitti konuAşı olasım varsa da olmuyorum ulennn dicem şimdi ahhaha
Kişi mi deseydim???
kendime hakaret olur ayol
Ahhh seni topla çıkarKelime bulamadım her kelimeye hakaret olacak galiba
Kahve __Kokusu hep benim suçum çamura bulaştım bir defa
Manisa'da ki yangın kontrol altına alındı mi ?
Bide burayı okumuşlar okusunlar buyurun okuyun bide beğenmedim yapın
yayıldı adana yanıyorcoconatt MERsinden Adana'ya yayılmadi dimi yangın ?
Kuzum burda da var bir yerlerde hatta bizim evin oldu tarafta ama yukarıda görünmüyor alevler oralarda mezarlık falan yakmışlar. balkonum kül doldu eşim nöbette iken üzerimize kül yağdı falan dedicoconatt MERsinden Adana'ya yayılmadi dimi yangın ?
Kedi ciğer hesabı bacım boşverBide burayı okumuşlar okusunlar buyurun okuyun bide beğenmedim yapın
Canım bi baksana bişe yazdım sanaBide burayı okumuşlar okusunlar buyurun okuyun bide beğenmedim yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?