Ben çokta uzatmadım canım zaten bılıyrm laf anlatamıcamı.
Ben A dıyorum onlar B dedıgım ile sucluyorlar.
Aralarında cok nadir var saygı duyup hak veren cıdden bilgi sahibi olan.
Gayette saygı ve uslup cervevesinde guzel savundugumu düşünüyorum. Kimseyle polemik yasamak gıbı bır derdım(iz) yok
Hayat yeterince stresli ve gergin
Kötülükten beslenmeye, kalp karartmaya gerek yok.
Burda bızde klavyeden döktürürüz neler neler ama yapmıyoruz.
Gerektıği yerde konusmak en dogrusu

MssPARE m laf anlatılmaz bak hemen arkandan bayrak sallayan biri çıkmış yazmış.

Biz bunu diyoruz onlar onu anlıyorlar. O yüzden yorma kendini enerjimizi güzel şeylere harcayalım

Ne güzel ifade ediyorsunuz işte kendinizi cahil diye direttikleri nedenleriyle birlikte gereçlerini açıklıyorlar ..oradada söyledim herkezde aynı etkiyi yapmıyor ne korana ne aşı çevreye bakarak yada zekaya bakarak kimseye ahkam kesemez kimse.. kendini ileri derecede prof görenler o kadar profesyonelse cahillikle suclayacagina ikna etsinler bizleri hakaret etmet en kolayı

Ahhh seni topla çıkar MssPARE Jou yu oradan şimdi
Kız diyip duruyorum yazmayın diye dinleyen kim yakınımda olsalar zopaynan gitcem oraya

MssPARE Jou Bırakın Allah aşkına başa çıkamayız biz onlarla. Hep onlar haklı hep onlar üstün enerjinizi başka şeylere harcayın lütfen gelin ha buraya eğlenelim yine bakın ban yicez yoksa

coconatt MERsinden Adana'ya yayılmadi dimi yangın ?
Kuzum burda da var bir yerlerde hatta bizim evin oldu tarafta ama yukarıda görünmüyor alevler oralarda mezarlık falan yakmışlar. balkonum kül doldu eşim nöbette iken üzerimize kül yağdı falan dedi

Bide burayı okumuşlar okusunlar buyurun okuyun bide beğenmedim yapın
Kedi ciğer hesabı bacım boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…