- 18 Kasım 2020
- 20.709
- 49.789
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #11.441
Soma'da canım yangın devam ediyor bize yakın değil medyadan takip ediyorum bende ...dün gece Manisa Turgutlu'da iki torerist yakalanmış keşif yaparken burayı da yakacaklarmisManisa'da ki yangın kontrol altına alındı mi ?
Ah ciğerim yandı ya okurkenKuzum burda da var bir yerlerde hatta bizim evin oldu tarafta ama yukarıda görünmüyor alevler oralarda mezarlık falan yakmışlar. balkonum kül doldu eşim nöbette iken üzerimize kül yağdı falan dedi
Kedi ciğer hesabı bacım boşver
ne oluyor yaaaaa
Ah ciğerim yandı ya okurken
Şerefsizler Allah bildiği gibi yapsın ellerine dolansın ya,Soma'da canım yangın devam ediyor bize yakın değil medyadan takip ediyorum bende ...dün gece Manisa Turgutlu'da iki torerist yakalanmış keşif yaparken burayı da yakacaklarmis
Vallahaaa arkadaşları bastı begenmedimee vallahi deli bunlar hahahahaha
En son yazmış yorum amaa ben alıntı etmedim daha sikıldımm çıktım geldim buraya
Durun şurda laf ettikçe uzayıp hiç hoş olmayan şeyler olacak ne halleri varsa görsünlerVallahaaa arkadaşları bastı begenmedimee vallahi deli bunlar hahahahaha
En son yazmış yorum amaa ben alıntı etmedim daha sikıldımm çıktım geldim buraya
Görülmeyecek yerlerde yapıyorlar canımEki Görüntüle 2894355
Şimdi ablam attı bunu dabenim dünyadan haberim yokmuş her yerden ateşe verilmişiz ve bir gören olmamış...
Amin canım Allah'ım mahfetsin onları kahrı perişan etsin iki cihanda ...Şerefsizler Allah bildiği gibi yapsın ellerine dolansın ya,
iyiyim kuzum sen nasılsın
Nasilsin canim
Aynenn sıkıldımm zaten cocom ya kafam almıyo eskisi gibii zaten evimi özlediim evime gitmek istiyorumm buaralarr keyfim yokDurun şurda laf ettikçe uzayıp hiç hoş olmayan şeyler olacak ne halleri varsa görsünler
şuan ben oradayımMinnosprenses meloommm cocomm yorum yapmiştı herkes alıntılar begenmedimlerr hersey kendileri hakliymış gibii üstüne gittilerr onu konustukk
Parem bende bastık yoruma
AmaMssPARE mm çıkamadı ordan bende sıkıldım uğrasamam dedim geldim buraya
Yakacaksiniz hepimiziMinnosprenses meloommm cocomm yorum yapmiştı herkes alıntılar begenmedimlerr hersey kendileri hakliymış gibii üstüne gittilerr onu konustukk
Parem bende bastık yoruma
AmaMssPARE mm çıkamadı ordan bende sıkıldım uğrasamam dedim geldim buraya
Yazdınmii looooşuan ben oradayımneyse tartışmayın hepimizin beyni farklı herkes ne düşünüyorsa onu yapsın
Pareyii allınn ordannnYakacaksiniz hepimizi
örgüt nedir yaaa
Ormanlarımızin yanması dışında canımızı sıkan bişey yok şükür canım ama huzurlu muyuz değiliz tadimizi kaçırdı yangınlar heba olan emekler verilen canlar acımasızlık ve hiç bisey yapılmıyor yetersiz kalınıyor(ne münasebetse) olması...iyiyim kuzum sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?