- 25 Ağustos 2019
- 61.375
- 115.088
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #11.021
Kuzzzzz görmedimkiii zaten boş değilim biliyorsun kahvemmmm çok bildirim gelmiş arkalara gidince demekki göremedimHimmmm gündüz kimse yok. bende su topihine etiket yaptım seni gelmedin
günaydın paremmmmGunaydinnn kızlarrr
misafirlerin yüzünde değil mi tatlım giderlerse gel bekleriz bizde seni özledikGünaydın Kızlar Sohbetlerinizi özledim ama yaklaşık iki hafta daha katilamiyacagim sohbetlerinize☺☺☺
Jou
Minnosprenses
MssPARE
Simurgp
Mi-Ok Yun
D u t
Elhan
bebeklinick
Nosking
Kahve __Kokusu
ASSOSyal
Wilma11
clara
Gunaydin canım nasılsınGünaydın Kızlar Sohbetlerinizi özledim ama yaklaşık iki hafta daha katilamiyacagim sohbetlerinize☺☺☺
Jou
Minnosprenses
MssPARE
Simurgp
Mi-Ok Yun
D u t
Elhan
bebeklinick
Nosking
Kahve __Kokusu
ASSOSyal
Wilma11
clara
Kayinpeder yurt dışından geldi ya hep dede evinde oluyoruz gündüzleri yemekti temizlikti vs. Yazamıyorum Bi bakıp cikiyorum vallamisafirlerin yüzünde değil mi tatlım giderlerse gel bekleriz bizde seni özledik
Iyiyim canım biraz yorgun hallice eşi mı bekliyorumGunaydin canım nasılsın
ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIM GİDERLERSE RAHATLARSINKayinpeder yurt dışından geldi ya hep dede evinde oluyoruz gündüzleri yemekti temizlikti vs. Yazamıyorum Bi bakıp cikiyorum valla
Sağol canımALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIM GİDERLERSE RAHATLARSIN
iyiyim kuzum işteyim telaşlar başladı kınayı sitenin bahçesinde yapıcaz dün karar verildi düğün salonda nikahta 16 .08.2021-20.08.2021 arasında olacak bakalımSağol canımsen naptın nasılsın
Bende sabah kahve dünyası adında nescafe içtim .. midem honk oldı hazir kahveleri sevmiyorum işyerinde olunca mecbur
Kahvenizi yudumlarken dinleyin
D u t athena Catlak-kurabiye Kahve __Kokusu Jou ASSOSyal MssPARE BlueBerry4268 Simurgp Wilma11 Mcz09 M Mutluuu06 LaRisaCca
benim sütle pek aram yok ya sevmiyorum ama türk kahvesini dene sütle enfes oluyorBende sabah kahve dünyası adında nescafe içtim .. midem honk oldı hazir kahveleri sevmiyorum işyerinde olunca mecbur
Evde kendim yapıyorumSütlü kahve çeşitleri favorim
Onu denemişligim varbenim sütle pek aram yok ya sevmiyorum ama türk kahvesini dene sütle enfes oluyor
AaaaaaaaGünaydın Kızlar Sohbetlerinizi özledim ama yaklaşık iki hafta daha katilamiyacagim sohbetlerinize☺☺☺
Jou
Minnosprenses
MssPARE
Simurgp
Mi-Ok Yun
D u t
Elhan
bebeklinick
Nosking
Kahve __Kokusu
ASSOSyal
Wilma11
clara
Kahvenizi yudumlarken dinleyin
D u t athena Catlak-kurabiye Kahve __Kokusu Jou ASSOSyal MssPARE BlueBerry4268 Simurgp Wilma11 Mcz09 M Mutluuu06 LaRisaCca
Hayırlı olsun minnosum, herşey çok güzel oldun ınşiyiyim kuzum işteyim telaşlar başladı kınayı sitenin bahçesinde yapıcaz dün karar verildi düğün salonda nikahta 16 .08.2021-20.08.2021 arasında olacak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?