- 25 Ağustos 2019
- 61.376
- 115.097
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #11.061
Ailen biliyormuydu cano istemediğinievet ailem size masraf olmasın yazık dedi ben istemiyordum ama ne yapayım
AHAHAHA hmen görüyor ya hemenPare dövecek yine bizi. Kızgın ifadelerini basmıştamam biriniz bal biriniz kaymaksınız aa ikinizi birden yerim MssPARE
biliyorlar annem diyor pahalı salonlar oraya vereceğinize başka birşeye harcayın bende tamam dedimAilen biliyormuydu cano istemediğini
Olsunn bahçedede güzell pandemide şimdi daha pahalı❤AHAHAHA hmen görüyor ya hemen
biliyorlar annem diyor pahalı salonlar oraya vereceğinize başka birşeye harcayın bende tamam dedim
evet canımOlsunn bahçedede güzell pandemide şimdi daha pahalı❤
Pare dövecek yine bizi. Kızgın ifadelerini basmıştamam biriniz bal biriniz kaymaksınız aa ikinizi birden yerim MssPARE
Bana ne bana ne hep senmi trip Atcan acukta ben atemKuzzzzz görmedimkiii zaten boş değilim biliyorsun kahvemmmm çok bildirim gelmiş arkalara gidince demekki göremedim
Niye, profil fotodaki kedişleri mi evlendirecen düğün mü varGünaydın Kızlar Sohbetlerinizi özledim ama yaklaşık iki hafta daha katilamiyacagim sohbetlerinize☺☺☺
Jou
Minnosprenses
MssPARE
@pina
Mi-Ok Yun
@dut agaci
@Elhan
@zorunlunick
@Nosking
Kahve __Kokusu
ASSOSyal
@Migim
clara
Tribini yerimm kahvemmmmBana ne bana ne hep senmi trip Atcan acukta ben atem
Oyyy kız verecez biz
Belli değill amaaa öyle konuşuluyor hattagerçekten mi kısıtlamamı gelecek yok nikah olacak o zaman düğün ekimde
günler yaklaşıyor ya üzülüyorumOyyy kız verecez biz
Hayatın kanunu bu kuzumgünler yaklaşıyor ya üzülüyorum
Gelde trip at bu kıza dillere bakTribini yerimm kahvemmmm
Ballı kaymağuummm
Catlak, minnoş, pare, jou, kahve kokusu
Ben olmadım aşıBelli değill amaaa öyle konuşuluyor hatta
Aşı olmayanlara dahada kısıtlama olcak
Duğün için birşey demediler
umarım kapanma olmazBelli değill amaaa öyle konuşuluyor hatta
Aşı olmayanlara dahada kısıtlama olcak
Duğün için birşey demediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?