- 18 Kasım 2020
- 20.706
- 49.789
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #11.041
BENDE bayılırımBoşuna kahvesever degilim tüm kahveleri seven biriyim
amin sosyalim benim teşekkür ederimHayırlı olsun minnosum, herşey çok güzel oldun ınş
Mavomm cuk özlediimmmGünaydın Kızlar Sohbetlerinizi özledim ama yaklaşık iki hafta daha katilamiyacagim sohbetlerinize☺☺☺
Jou
Minnosprenses
MssPARE
@pina
@Mi-Ok Yun
@dut agaci
@Elhan
@zorunlunick
@Nosking
@Kahve __Kokusu
@ASSOSyal
Wilma11
@Emma3
Kesinlikle dinleyeceğimm melommm aklımdaa ❤
Kahvenizi yudumlarken dinleyin
@dut agaci @athenaCatlak-kurabiye @Kahve __Kokusu Jou @ASSOSyal MssPARE @Mavera4268 @pina Wilma11 @Mcz09 @MevsimBahar @LaRisaCca
Çok az kaldııiyiyim kuzum işteyim telaşlar başladı kınayı sitenin bahçesinde yapıcaz dün karar verildi düğün salonda nikahta 16 .08.2021-20.08.2021 arasında olacak bakalım
Bende seni severimBoşuna kahvesever degilim tüm kahveleri seven biriyim
Canımdan jouBende seni severim
Bahçede olcak he kınaa
evet ailem size masraf olmasın yazık dedi ben istemiyordum ama ne yapayımBahçede olcak he kınaa
Eminoll bahçede çok güzel oluyor
Kır günü gibi kına
Hayırlı olsun minnoşum çok tatlı haberler bunlariyiyim kuzum işteyim telaşlar başladı kınayı sitenin bahçesinde yapıcaz dün karar verildi düğün salonda nikahta 16 .08.2021-20.08.2021 arasında olacak bakalım
gerçekten mi kısıtlamamı gelecek yok nikah olacak o zaman düğün ekimdeHayırlı olsun minnoşum çok tatlı haberler bunlar
Eskiden evin önü kına gecesi yapılırdı güzel oluyor yadügünde nikah da aynı zamanda olması iyi olmuş Eylül de kısıtlama gelecekmiş erken olmasına sevindim hakkınızda hayırlısı olsun rabbim muradına erdirsin inşallah
Öyle konuşuluyordu haberlerde eylülde kısıtlama gelebilir diyorlar kız ben dügün aynı tarihte yapılacak sandımgerçekten mi kısıtlamamı gelecek yok nikah olacak o zaman düğün ekimde
Kahve yanı tatlı niyetine de seni yiyim mi
Kahvenizi yudumlarken dinleyin
@dut agaci @athenaCatlak-kurabiye @Kahve __Kokusu Jou @ASSOSyal MssPARE @Mavera4268 @pina Wilma11 @Mcz09 @MevsimBahar @LaRisaCca
günaydın paremmmm
Günaydın güzelliklerGünaydın Kızlar Sohbetlerinizi özledim ama yaklaşık iki hafta daha katilamiyacagim sohbetlerinize☺☺☺
Jou
Minnosprenses
MssPARE
@pina
@Mi-Ok Yun
@dut agaci
@Elhan
@zorunlunick
@Nosking
@Kahve __Kokusu
@ASSOSyal
Wilma11
@Emma3
yok kuzum yaÖyle konuşuluyordu haberlerde eylülde kısıtlama gelebilir diyorlar kız ben dügün aynı tarihte yapılacak sandım16-20 Ağustos deyince
yi beniKahve yanı tatlı niyetine de seni yiyim mi
Pare dövecek yine bizi. Kızgın ifadelerini basmışyi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?