- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.995
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #11.001
Sen yine niye dellendinSuperrrrr hepinüzü pıçaklaruuummmmmmm paremde arkamdaa gell kızımm sende saldırr
(hemde sürmene)
Minnosprenses Elhan @-adre- @pina D u t coconatt @zorunlunick @Lavinia_84 @ASSOSyal @Catlak-kurabiye @Migim Kahve __Kokusu @Mavera4268
Eki Görüntüle 2893750
Tersim pistir haBence sen kimseyi dermansız birakmazsin
Yaptım birşeylerr gelin diye bi baktım herkesin işi gücü var dedimmSen yine niye dellendin
( bıçakçı chukky )
Himmmm gündüz kimse yok. bende su topihine etiket yaptım seni gelmedinYaptım birşeylerr gelin diye bi baktım herkesin işi gücü var dedimm
Günaydın canımGünaydın
Nazardandır o canım ayetel kursi okuAkliniza gelirse bana kızıma dua edin, biraz ağlama krizlerimiz var da.
Sağolasın ablamGeçmiş olsun canımannem sarımsak sürerdi ilaçsizliktan sanırım.
ne oldu kiSağolasın ablamsarımsağı denedim ama faydası olmadı ☺
Benim büyük kızın gözünde 1 aydır arpacık var geçmiyone oldu ki
benim erkek kardeşimdede var bir haftadır sen dün doktora gidiyordun ilaç verdi miBenim büyük kızın gözünde 1 aydır arpacık var geçmiyo
2 tane damla verdi. Papatya demle ılık ılık pansuman yap dedibenim erkek kardeşimdede var bir haftadır sen dün doktora gidiyordun ilaç verdi mi
geçer canım bizde kardeşime çay sürüyoruz iyi geldi sanki2 tane damla verdi. Papatya demle ılık ılık pansuman yap dedi
Evet canım size de geçmiş olsungeçer canım bizde kardeşime çay sürüyoruz iyi geldi sanki
sağol bitanem sizede geçmiş olsunEvet canım size de geçmiş olsun
Allah şifa versin canımSağolasın ablamsarımsağı denedim ama faydası olmadı ☺
ablacım nasılsınAllah şifa versin canımBugünlerde yaşadığın sorunlar çabucak biter inşallah.
Sağol kuzumsağol bitanem sizede geçmiş olsun
Allah şifa versin canımBugünlerde yaşadığın sorunlar çabucak biter inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?