- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #10.981
Yarın falan aldırabilirsen aldır kuzum. Virüs için en etkili ilaçlardan. Bu illet vücutta kanı pıhtı pıhtı yapıyormuş. Hatta rusyada idi galiba virüslü lere verdikleri tek ilaç bu imiş. Aklımda olsun canım benim.Allah razı olsun kuzum desteğiniz yeter
Yasak değil ama evde yok malesef. Parol iyi geldi teşekkğr edrrim.
Cornetto caramel yedimmmmHahaha yerim karamelliyse hepten yerim
Bu bebişler çok fenalar bizi sulu dereden susuz getirirlerÇocuğa da yaptım oda sütlü kahve istiyorum dedi ( pekmezli süt yaptım ) beğenmedi anne çok ekşi buben
Sonra içemedi biraktı
Beni kahveme bakıyor bide kendi kahvesine
Anne benim kahve neden seninki kadar degilbende seninki daha güzel dedim
Çok teşekkürler canım yarın alırım eczanedenYarın falan aldırabilirsen aldır kuzum. Virüs için en etkili ilaçlardan. Bu illet vücutta kanı pıhtı pıhtı yapıyormuş. Hatta rusyada idi galiba virüslü lere verdikleri tek ilaç bu imiş. Aklımda olsun canım benim.
Dikkat et kendine bünyen güçsüz şu an iyice güçsüz kalma
Ara ara kendinden haberdar et biziÇok teşekkürler canım yarın alırım eczaneden
Ederim bitanemAra ara kendinden haberdar et bizi
Yaaaaaa ama neden yedim hami banaCornetto caramel yedimmmm
Harbi kalmadı herkes evde kendini kapatmış sonuçta dişariya açılınca ruhu rahatlatıyorOlsunn kendinizi kollayun canımm
Dünya böyle artıkk eski günler kalmadi arrtık
Hiç sorma ben baş edemiyorum. Maşallah anlıyor hepsiniBu bebişler çok fenalar bizi sulu dereden susuz getirirler
Hemde misafir diye birseyde kalmadıHarbi kalmadı herkes evde kendini kapatmış sonuçta dişariya açılınca ruhu rahatlatıyor
Yine kısıtlama geliyor kapanma da olabilir söylentilervar
Kız minnoş duymasın morali bozmasınHemde misafir diye birseyde kalmadı
Kimseye gidemiyoruzz çekindiğimizden kapıyı calamıyoruzz rahatsız olurlarmı diye b.k gibi hale geldi dünya
Kapanmada eylülde bütün spor salonlar restorantlar heryer kapancak
Dügünü konuşulmadı bebişşKız minnoş duymasın morali bozmasındügünü olacak inşallah kapanmaz ya
Ekimde felan diyordu çeyizleri hazirlıyor yaDügünü konuşulmadı bebişş
Düğünde birşey yok ama
Bence sen kimseyi dermansız birakmazsinYaaa bende çok seviyorum birde icraate dökebilirsek daha güzel olacak
Geçmiş olsun canımKızlat durmayınca gene dinlenemedim kuzum. Büyük kızın gözünde arpacık çıktı öğlene kadar da onu dr a götürdüm bu halimde
Evett agustosta nikahı var kuzumEkimde felan diyordu çeyizleri hazirlıyor ya
Ağustosta izine çıkacak diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?