- 25 Ağustos 2019
- 61.098
- 114.012
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #4.381
kuzucuklarımm ben bi yemeği hallediyim biraz kociş gelirr yavaştan ısıtıyim
ama gitmeyin biyere gelcemm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin canımkuzucuklarımm ben bi yemeği hallediyim biraz kociş gelirr yavaştan ısıtıyim
Ahahahhahahah tamamm anlaşıldı nokta.
Bence de izlemelisinzamanım olursa izlerim inşallah
evlendiğimde izlerim şuan pek vaktim yok ama ilk birkaç ay çalışmayacağım gibi iş bulursam hem çalışıcam çalışmazsam diziye sarırımAhahah
Bence de izlemelisin
evet birtane karar verdimMinnosprenses nikah elbiseni aldin mi karar verdin mi
Aldin mi peki canım nikah ne zamandi senin temmuzmuydu. Resmi varsa atsana canımevet birtane karar verdim
Hım iyi gözün aydın şimdiden, yukarıdaki elbisede senin galiba çok hoşmuş. Güle güle kullaniyiyimm bende kuzumm buhafta annem kardeşim dayım gelcek bize cuma günü evle uğraştım temizlik fln derken çamaşırların hepsi bitsin kaldırıyim dedim az bişe vardı zaten
Toplamda 20 bölüm belki elin boş olmaz ama boş olduğu bir vakit izlersinevlendiğimde izlerim şuan pek vaktim yok ama ilk birkaç ay çalışmayacağım gibi iş bulursam hem çalışıcam çalışmazsam diziye sarırım
ATAYIM YOK CANIM BAYRAMDAN SONRA TARİH ALICAZ İNŞALLAH ATAYIMAldin mi peki canım nikah ne zamandi senin temmuzmuydu. Resmi varsa atsana canım
Anladim canım hayırlısı ins burda nikah gunleri hep dolmuş hafta içi gun varmis Eylüle kadar. Bazi yerlerde Kasıma kadar dolmuş. Sizin ordada var mi ayni sorunATAYIM YOK CANIM BAYRAMDAN SONRA TARİH ALICAZ İNŞALLAH ATAYIM
neeeeeeeeeeee bunu benimkine diyimAnladim canım hayırlısı ins burda nikah gunleri hep dolmuş hafta içi gun varmis Eylüle kadar. Bazi yerlerde Kasıma kadar dolmuş. Sizin ordada var mi ayni sorun
Valla oyle canim nikahi ertelenenlere oncelik verildiği için bütün hafta sonları onlara gitmis nerdeyse kalanına yeni başvurular alınmış. Benim burda 1.5 ay hafta içi bile doluydu. Bende hafta içi evlenicem tarihi gec alacağım icinneeeeeeeeeeee bunu benimkine diyim
Guzelmis canim, bunun etek kisminin oyuntusu olmayani görmüştüm sanirim
evett kzum benim elbisemm daha çıkacak yolaaHım iyi gözün aydın şimdiden, yukarıdaki elbisede senin galiba çok hoşmuş. Güle güle kullan
Çookk zarif bee çok yakışıcak sana çookk
hoşuma gitti bunu alıcam tarih alırsak inşallahGuzelmis canim, bunun etek kisminin oyuntusu olmayani görmüştüm sanirim
yaaa canımmmmÇookk zarif bee çok yakışıcak sana çookk
ayy ağlıcammm
canım canımmmmyaaa canımmmm