- 25 Ağustos 2019
- 61.098
- 114.012
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #4.361
Yetiştiririmm ona ben merak etmeeeeeeeeeFFazla çektirtme kıza evlenecek yakında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yetiştiririmm ona ben merak etmeeeeeeeeeFFazla çektirtme kıza evlenecek yakında
Topiğinnn canlansınn minnoşşşşş
kızlllaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiiiiiiiiiiiiinnniiiiiizzzzzz niye burası bukadar seesiiizzzz
@Elhan Minnosprenses @Bal Perisi Mcz09 BlueBerry4268 @MssPARE @Catlak-kurabiye Simurgp
oku bakdemeee
Oyyşş anneannemizz sevinçtenn geldiiAnnem geldi joumm birazdan gelicem
Renkleride kendisi de ayrı güzeller aşkoohh ohh en iyisi yapıyosunn
ahanda bunlarr bak bak ince nice
Eki Görüntüle 2880225 Eki Görüntüle 2880226
durum ne peki kuzuBen halâ hastanedeyim canm.
Amann bırak kendisiini elbiselere odaklannRenkleride kendisi de ayrı güzeller aşk
Enfeksiyon azalmaya başlamış, nasip olursa yarın çıkıcaz yani inşallah.durum ne peki kuzu
The Legends of The Blue Seadizinin adı ne
olsunnn yeterki iyi olun kuzummm ohhh çok şükürr düzene giriyorrEnfeksiyon azalmaya başlamış, nasip olursa yarın çıkıcaz yani inşallah.
Dünde yarın dedim çıkamadık
Kafam rahatladı canim uyurum bundan sonra zaten muhtemelen yarın iş mevzumda çözülecek. Zaten ise başlayınca yorgunluktan sizarim, koşuşturmaktan.işteee öyle çok düşünürsen herşeyi hiç uyuyamazsın boşver ne düşünüyosun ohh miss gibi uykusu gibi si yok
zamanım olursa izlerim inşallahThe Legends of The Blue Sea
Kendisi derken elbisenin kendisine dedimAmann bırak kendisiini elbiselere odaklann
yanii en güzellii iş vallaaaa iyi barii iş için hayırlısı olsun inşallah bundan sonra hayatın düzene girsiinnnnKafam rahatladı canim uyurum bundan sonra zaten muhtemelen yarın iş mevzumda çözülecek. Zaten ise başlayınca yorgunluktan sizarim, koşuşturmaktan.
Cok geçmiş olsun. Biran önce sağlığına kavuşursun ins.Enfeksiyon azalmaya başlamış, nasip olursa yarın çıkıcaz yani inşallah.
Dünde yarın dedim çıkamadık
hahahah tamamm anlaşıldı nokta.Kendisi derken elbisenin kendisine dedim
Sağol canım sen ne yapıyorsun nasılsın?olsunnn yeterki iyi olun kuzummm ohhh çok şükürr düzene giriyorr
Sağol canım. İnşallahCok geçmiş olsun. Biran önce sağlığına kavuşursun ins.
Amin canım cok teşekkürler. Isten sonra yetişemem zatenyanii en güzellii iş vallaaaa iyi barii iş için hayırlısı olsun inşallah bundan sonra hayatın düzene girsiinnnn
iyiyimm bende kuzumm buhafta annem kardeşim dayım gelcek bize cuma günü evle uğraştım temizlik fln derken çamaşırların hepsi bitsin kaldırıyim dedim az bişe vardı zatenSağol canım sen ne yapıyorsun nasılsın?