- 18 Kasım 2020
- 20.547
- 49.609
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #4.341
aaa yoğunlardır en geç o tarihte elinde olur10 temmuz diyodu bakmıştımda yanii belki hemen olur diye dedim niye bukadar uzatıyolarr ikidakkalık bi paket yanii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa yoğunlardır en geç o tarihte elinde olur10 temmuz diyodu bakmıştımda yanii belki hemen olur diye dedim niye bukadar uzatıyolarr ikidakkalık bi paket yanii
Valla saat 7 den 10 a kadar tüm evi temizleyip oturuyorum akşama kadar saat 5 te de bi yemek yapıyorum sonra gene oturooohhh ne güzell yaa izle bacımm biz burda sabah akşam yemek yapalım
haftayım burdaa inşallahh olurr kimisi yazmışşbi büyük beden alır kimisi küçük alın demiştii bende karıştımm bedenim neyse bastım aldımaaa yoğunlardır en geç o tarihte elinde olur
jou ile uğraşıyorum iki kakara kikiri eğleniyoruz onunla sen ne yapıyorsunAntepliiii ne yaptın canım Minnosprenses
Valla saat 7 den 10 a kadar tüm evi temizleyip oturuyorum akşama kadar saat 5 te de bi yemek yapıyorum sonra gene otur
Elbisenin fotosu varmı merak ettim
oohh ohh en iyisi yapıyosunnAntepliiii ne yaptın canım Minnosprenses
Valla saat 7 den 10 a kadar tüm evi temizleyip oturuyorum akşama kadar saat 5 te de bi yemek yapıyorum sonra gene otur
Elbisenin fotosu varmı merak ettim
Gece bile yok kimse bakıyorum bakıyorum kaçıyorumyaz geldi bee pinaa kimileri tatilde kimilerii dışarda yasaklar kalktı herkes yavaş yavaş dağıldıı artık kışa bol bol burdayız
inşallah iyi olur askılı kollu olan dar kalıpmış ama okumuştumhaftayım burdaa inşallahh olurr kimisi yazmışşbi büyük beden alır kimisi küçük alın demiştii bende karıştımm bedenim neyse bastım aldım
gece heleki hiç yok herkes uykulardaGece bile yok kimse bakıyorum bakıyorum kaçıyorum
Guzelmisoohh ohh en iyisi yapıyosunn
ahanda bunlarr bak bak ince nice
Eki Görüntüle 2880225 Eki Görüntüle 2880226
teşekkür ederim canım mürdümü hemen bittii son 3 kalmıştı almıştım bugün baktım hepten bitmişGuzelmis
demeeeinşallah iyi olur askılı kollu olan dar kalıpmış ama okumuştum
Dun gece uykusuzluktan bayıldım artik onceki 3 gece 5 e kadar burdaydim baktim 11 12 bir iki kişi ksldigece heleki hiç yok herkes uykularda
neden uyumuyorsun öyle gece düşünme okadar herşeyiiDun gece uykusuzluktan bayıldım artik onceki 3 gece 5 e kadar burdaydim baktim 11 12 bir iki kişi ksldi
çekeceğii var bendennn maveraaaaaaaaa BlueBerry4268jou ile uğraşıyorum iki kakara kikiri eğleniyoruz onunla sen ne yapıyorsun
Valla bende aynı bişey yokjou ile uğraşıyorum iki kakara kikiri eğleniyoruz onunla sen ne yapıyorsun
Kafaya fazla takinca herseyi uyku tutmuyor. Yatakta dönüyorum dönüyorum koyunları sayıyorum yokneden uyumuyorsun öyle gece düşünme okadar herşeyii
Topiğinnn canlansınn minnoşşşşş
kızlllaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiiiiiiiiiiiiinnniiiiiizzzzzz niye burası bukadar seesiiizzzz
@Elhan Minnosprenses Cookiie @Mcz09 BlueBerry4268 @MssPARE @Catlak-kurabiye Simurgp
çekeceğii var bendennn maveraaaaaaaaa BlueBerry4268
işteee öyle çok düşünürsen herşeyi hiç uyuyamazsın boşver ne düşünüyosun ohh miss gibi uykusu gibi si yokKafaya fazla takinca herseyi uyku tutmuyor. Yatakta dönüyorum dönüyorum koyunları sayıyorum yok
dizinin adı neValla bende aynı bişey yok