- 18 Kasım 2020
- 20.547
- 49.609
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #4.421
canlı çicek takıyorlar ama ben sevmiyorum bu tarz daha hoşSacim uzun olsa salip bu tarz birsey takmak istiyordum mecburen kestirmek zorunda kaldim hayal oldu Eki Görüntüle 2880258
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlı çicek takıyorlar ama ben sevmiyorum bu tarz daha hoşSacim uzun olsa salip bu tarz birsey takmak istiyordum mecburen kestirmek zorunda kaldim hayal oldu Eki Görüntüle 2880258
Canlı cicek cok komik geliyor banacanlı çicek takıyorlar ama ben sevmiyorum bu tarz daha hoş
canlı çiçek ancak dışarıda açık alanlarda kıyılan nikahlara iy iolur değil miCanlı cicek cok komik geliyor bana
Bundada ciceksiz modeller vardi cok guzel ama bugün hicbiri yok tredyolda o yüzden hosuma giden bi bunu buldum attim
Aynen ama minik minik cicek olursa cicek büyük olunca ben sevmiyorum elde çiçeğide sevmiyorum ben saksıymisiz gibi bir cicek veriyorlar elimize. Ilk dugunde ben verdim o geri geldi elimecanlı çiçek ancak dışarıda açık alanlarda kıyılan nikahlara iy iolur değil mi
Ambiyansı güzel amaAynen ama minik minik cicek olursa cicek büyük olunca ben sevmiyorum elde çiçeğide sevmiyorum ben saksıymisiz gibi bir cicek veriyorlar elimize. Ilk dugunde ben verdim o geri geldi elime
Benimki cok komikti önemsemedigim icin iyi o olsun dedim. Zaten sevmiyorum ya fazlalık geliyor. Simdide o yüzden cicek kese yerine canta aldim.Ambiyansı güzel ama
Aaa evleniyor musun tekrarBenimki cok komikti önemsemedigim icin iyi o olsun dedim. Zaten sevmiyorum ya fazlalık geliyor. Simdide o yüzden cicek kese yerine canta aldim.
Evet canım düzelttik. Eylulde Allahtan birsey çıkmazsa ama isteme nisan dugun falan yok sadece nikahAaa evleniyor musun tekrar
Hayırlı olsun canımEvet canım düzelttik. Eylulde Allahtan birsey çıkmazsa ama isteme nisan dugun falan yok sadece nikah
Teşekkürler canımHayırlı olsun canım
O zaman istismardan mağdur olan çocuklara da uygularlardi .öyle bişey maalesef yokBencede bunu normal şeylerde uyguluyorlar mi bilmiyorum ama gerçekten travma gibi durumlarda bence harika bir çözüm.
Yok hem oradayız hem burada neresi olursa her yerdeyizMinnosprenses artık sohbetler bu topikte mi olacak
Afiyet olsun canımGünaydın kızlar
Sağol aşk ne yapionAfiyet olsun canım
İşe gidiyorum ne yapalım sen ne yapıyorsun canımSağol aşk ne yapion
İşe gidiyorum ne yapalım sen ne yapıyorsun canım
Gunaydinn canimm❤❤Günaydın kızlar
Otur koreyi izleeBiraz kedilerle ilgilendim şöyle evin işlerine bi bakaacam sonra tekrar oturcam