- 18 Kasım 2020
- 20.547
- 49.609
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #4.401
şimdi kıyafete uyacak aksesuar arıyoruma ama şapka istemiyorumcanım canımmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi kıyafete uyacak aksesuar arıyoruma ama şapka istemiyorumcanım canımmmm
kolunamı nerene altın tak ya ben öyle etmiştimmşimdi kıyafete uyacak aksesuar arıyoruma ama şapka istemiyorum
yok yok hani eldivn taç çiçek taç vs gibikolunamı nerene altın tak ya ben öyle etmiştimm
hee tamamm yarın ben sana bulacammyok yok hani eldivn taç çiçek taç vs gibi
Topiğinnn canlansınn minnoşşşşş
kızlllaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiiiiiiiiiiiiinnniiiiiizzzzzz niye burası bukadar seesiiizzzz
@Elhan Minnosprenses @Bal Perisi @Mcz09 @Mavera4268 MssPARE @Catlak-kurabiye Simurgp
Canim trendyola bak. Ben ordan aldim. Nikah icin çantada aldim.şimdi kıyafete uyacak aksesuar arıyoruma ama şapka istemiyorum
ayy pardonn unuttum onu benKuşum ben cenazedeyim
Başın sağ olsun canım. Umarım cok yanının degildir. Allah sabır versinKuşum ben cenazedeyim
takı gibi birşey istiyorum taç tok gibiCanim trendyola bak. Ben ordan aldim. Nikah icin çantada aldim.
Olsun canım önemli değilayy pardonn unuttum onu ben
Amin pınacim annemin hapsinin kızı yakiñ sık sık görüşürdükBaşın sağ olsun canım. Umarım cok yanının degildir. Allah sabır versin
Allah sabır versin canim cok üzüldümOlsun canım önemli değil
Amin pınacim annemin hapsinin kızı yakiñ sık sık görüşürdük
Canim hepsi var satanlar gelinlik firmaları dur bi bakayim hangi firmayi oneriyorlardi ben hala bakıyorum aldigimi iade ettim kıyafetime yakismaditakı gibi birşey istiyorum taç tok gibi
çok kokoş değil ama sadede olmasın çok şey istiyorumCanim hepsi var satanlar gelinlik firmaları dur bi bakayim hangi firmayi oneriyorlardi ben hala bakıyorum aldigimi iade ettim kıyafetime yakismadi
Amin bitanem aminAllah sabır versin canim cok üzüldüm
Kontes gelin canim merak etme her turlusu var sadesi satafatlisi kokoşuçok kokoş değil ama sadede olmasın çok şey istiyorum
bakayım hemenKontes gelin canim merak etme her turlusu var sadesi satafatlisi kokoşu
nişanda böyle birşey tktımBen bunları almıştım ama saclarim kisa ve sol tarafı cok kisa suan o yuzden mecbur tek taraftan toka takabilicemEki Görüntüle 2880253 Eki Görüntüle 2880252