- 17 Ağustos 2023
- 511
- 637
- 18
- 36
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #42.441
BİZİMDE Bİ GRUBUMUZ VARDI EĞLENİYORDUK GÜZELDİ:) SONRA KOCAM YASAKLADI BURALARIHakimim diyorsun olaylara bende 1 yıldır burdayım ama tanımıyorum kimseyi kendi kendime takıldım hep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BİZİMDE Bİ GRUBUMUZ VARDI EĞLENİYORDUK GÜZELDİ:) SONRA KOCAM YASAKLADI BURALARIHakimim diyorsun olaylara bende 1 yıldır burdayım ama tanımıyorum kimseyi kendi kendime takıldım hep
Yaaa neden yasakladı ki ?BİZİMDE Bİ GRUBUMUZ VARDI EĞLENİYORDUK GÜZELDİ:) SONRA KOCAM YASAKLADI BURALARI
Yap sanki kim tanıyacak seni ya da kayınvalideniKaynanamların dedikodusunu yapıyodum çünkü. Hoşlanmadı buralardan
Daha bıraktım pes ettim on yıl oldu kabullendimYap sanki kim tanıyacak seni ya da kayınvalideni
Çok mu sıkıntılılarDaha bıraktım pes ettim on yıl oldu kabullendim
Alışıyor insan zamanla başta garip geliyordu herşeyÇok mu sıkıntılılar
Hepimizin sıkıntıları var Allah yardımcımız olsun inşallahAlışıyor insan zamanla başta garip geliyordu herşey
AMİN canım inşallah sen evli misinHepimizin sıkıntıları var Allah yardımcımız olsun inşallah
Abovvv sus gızzzİSTEMİYORSANIZ GİDERİMM BAKK
Abovvv sus gızzz
Evet evliyim canımAMİN canım inşallah sen evli misin
Yazdığımı bile görmüyorsunAbovvv sus gızzz
Çocuk var mıEvet evliyim canım
Yok ya daha kendimi hazır hissetmiyorumÇocuk var mı
Kuzum herkese sordun sandım bilemediğim için cvp veremedim maydanozsuz lezzetli olmaz gibiKolay gelsin bebeğim bende lahmacun yapıcam akşama ama maydanoz yok evde iç harcına koymasam maydanoz nasıl olur sence bi bilgin var mı ?
Güzel benim hayalim orası görmek isteiğim ama bir türlü gidemediğimBenimde lokmasıyla meşhur şehir
Artık çok geç hamurunu yoğurdumBosver lahmacunu yavvvv
migrostan getirtir birseylerArtık çok geç hamurunu yoğurdum