- 11 Şubat 2022
- 3.087
- 7.380
- 88
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #42.481
Bende önce tavada biraz pişirip sonra birkaç dakikada fırına atıyorum üstü kızarsın diyeGözleme tavasında yaptım canım kapak kapatıp çok güzel oluyor tavsiye ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende önce tavada biraz pişirip sonra birkaç dakikada fırına atıyorum üstü kızarsın diyeGözleme tavasında yaptım canım kapak kapatıp çok güzel oluyor tavsiye ederim
Yok kızzz dün ödülün olsunEveeett böyle deyince vicdan azabı çektim yediğim için
AynennBana daha çok var o zaman sadece 2 yarışmaya katıldım
Az kalmıştır sana coo
Aynen canım biraz nefes almaya başladık
Büyüyünce alırsın
Şırdan yemekten fırsat kalmıyor ki
Ora nere gı anam siz isim şehir oyunu gibi
Olmadı sende dicektin leblebisiyle meşhur il
Neyde pişircen canım bende evde denemek istiyorum
Gııı eski üye misin sen kimsin tanıyor muyuz
Ohoo Coco hanım tatile mi gittiniz ifindimm
Epey ugrastırıcıBende önce tavada biraz pişirip sonra birkaç dakikada fırına atıyorum üstü kızarsın diye
Yok ben kısık ateşte kapak kapatıp yapıyorum güzel oluyor senin ki uğraştırıcıBende önce tavada biraz pişirip sonra birkaç dakikada fırına atıyorum üstü kızarsın diye
Evet evet ödül oldu bugün başladım artıkYok kızzz dün ödülün olsun
SüperrEvet evet ödül oldu bugün başladım artık
Olmadı bacımm yine uyuyamadık bizim dişler fena geliyor galibaİyi uykular tatlı rüyalar
Tabi uyku öncesi rutini kk turuCatlak-kurabiye maşallah canım nasıl bi hız bu herkese de cevap vermişsinben izmir de yaşıyorum.
Aşko ya ben öyle güzel sunum beceremiyorumAnnemm daha cok katil
Yaa üstü pişiyor mu öyle. Kısık ateşte mi pekiGözleme tavasında yaptım canım kapak kapatıp çok güzel oluyor tavsiye ederim
Kurbisimmmm yaptıkça öğreniyorsun gelisiyorsunAşko ya ben öyle güzel sunum beceremiyorum
Pişiyorr kızz youtublerde cok varr kapağını kapatırsan buharıyla pişiyorYaa üstü pişiyor mu öyle. Kısık ateşte mi peki
Sürünüyok be hacım sen nörünNörüyonuz çiçehlerim
UtanıremKurbisimmmm yaptıkça öğreniyorsun gelisiyorsun
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM HOŞBULDUKTabi uyku öncesi rutini kk turu
Hoş geldin aramıza
Tamam cane bir gün deneyim inşallah kendimde olabilirsemPişiyorr kızz youtublerde cok varr kapağını kapatırsan buharıyla pişiyor
Deli yawUtanırem