- 13 Ağustos 2022
- 6.500
- 27.263
- 478
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #42.461
Bulunduğum ilçede Migros yok canım getir , yemek sepeti işlemiyor bizim buralardamigrostan getirtir birseyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulunduğum ilçede Migros yok canım getir , yemek sepeti işlemiyor bizim buralardamigrostan getirtir birseyler
Hadi kızz köy gibi yerdemi oturuyorsunBulunduğum ilçede Migros yok canım getir , yemek sepeti işlemiyor bizim buralarda
Köy değilde 20 bin nüfuslu bi ilçeHadi kızz köy gibi yerdemi oturuyorsun
Hahahah anladım canımm busaat oldu ama yaptınmı acepKöy değilde 20 bin nüfuslu bi ilçe
Yaptım da yedik bileHahahah anladım canımm busaat oldu ama yaptınmı acep
Yarından sonra diyete giriyorsun o haldeYaptım da yedik bile
iyi senden nehaberSelllaaammmm nabersiniz kknın güzelleri
Bana daha çok var o zaman sadece 2 yarışmaya katıldımÇok eskilere kuzum, o da alır yakın zamanda cansin
Az kalmıştır sana cooBI ben eski degilmisimm sansımaa evett belirli bi sayı var onu gectiğin zaman oluyorsun biz olamadık
Aynen canım biraz nefes almaya başladıkNe güzel biz klimayın20 yapıoz soğumsk için
Büyüyünce alırsınTik mi onu nasıl alıyorlar
Şırdan yemekten fırsat kalmıyor kiBen sosyal kadar katılmadım
Ora nere gı anam siz isim şehir oyunu gibiBenimde lokmasıyla meşhur şehir
Olmadı sende dicektin leblebisiyle meşhur ilÇorumdayım ben
Neyde pişircen canım bende evde denemek istiyorumKolay gelsin bebeğim bende lahmacun yapıcam akşama ama maydanoz yok evde iç harcına koymasam maydanoz nasıl olur sence bi bilgin var mı ?
Gııı eski üye misin sen kimsin tanıyor muyuzBEN ÇOK ESKİLERDEN AKTİFTİM AMA KAPATTIM SONRA HESABIMI :) ŞİMDİ CANIM SIKILDI YENİDEN AÇTIM
Ohoo Coco hanım tatile mi gittiniz ifindimmSelllaaammmm nabersiniz kknın güzelleri
Annemm daha cok katilBana daha çok var o zaman sadece 2 yarışmaya katıldım
Az kalmıştır sana coo
Aynen canım biraz nefes almaya başladık
Büyüyünce alırsın
Şırdan yemekten fırsat kalmıyor ki
Ora nere gı anam siz isim şehir oyunu gibi
Olmadı sende dicektin leblebisiyle meşhur il
Neyde pişircen canım bende evde denemek istiyorum
Gııı eski üye misin sen kimsin tanıyor muyuz
Ohoo Coco hanım tatile mi gittiniz ifindimm
Eveeett böyle deyince vicdan azabı çektim yediğim içinYarından sonra diyete giriyorsun o halde
Gözleme tavasında yaptım canım kapak kapatıp çok güzel oluyor tavsiye ederimNeyde pişircen canım bende evde denemek istiyorum
İnşallah gelirsin bir gün. Doğma büyüme izmirliyim ama aslen konyalıyım.Güzel benim hayalim orası görmek isteiğim ama bir türlü gidemediğim
Hayırlısı olsun canım vakti saati gelince olur.Yok ya daha kendimi hazır hissetmiyorum
Sağol canım inşallahHayırlısı olsun canım vakti saati gelince olur.
Uyumamışsın daha sende yarın iş var ben yattım görüşürüzSağol canım inşallah
İyi uykular tatlı rüyalarOku oku bitirdim sayfaları. Tek tek de yazdım
Şimdi uyuma vakti