- 13 Ağustos 2022
- 6.501
- 27.264
- 478
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #42.421
Çorumdayım benSen nerdesin canım. Burda her zaman lokma dökülür. Vefat durumlarında vs.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çorumdayım benSen nerdesin canım. Burda her zaman lokma dökülür. Vefat durumlarında vs.
Evet uzak baya. Ama oralar serindir herhalde byrası yanıyor.Çorumdayım ben
Normalde yazları hep serin oluyordu bu sene aşırı yandı. Ama bende demir eksikliği var ayaklarım hep buz gibi ısınmıyorEvet uzak baya. Ama oralar serindir herhalde byrası yanıyor.
Bende öyleydim önceden. Yazın çorap giyerdim. takviye Alman lazım ozamanNormalde yazları hep serin oluyordu bu sene aşırı yandı. Ama bende demir eksikliği var ayaklarım hep buz gibi ısınmıyor
Hayırdır benimi aldatıyorsunGecen sene tatilden dönerken uğramıştık yemeye fırsatım olmamıştı ayyy keşke gelebilsem beraber yesek ama cook uzak
Çorapsız asla gezemem ki ben yaz kışBende öyleydim önceden. Yazın çorap giyerdim. takviye Alman lazım ozaman
Olur mu bebeğiiimm sesin soluğun çıkmıyor nerelerdesinHayırdır benimi aldatıyorsun
Sorma canımm mutfagın düzeni karışmış onla ugraştım bi baharat cekmecesi kaldı bide doğalgazı temizlemeye oda mutfak sıcaktan edemedimOlur mu bebeğiiimm sesin soluğun çıkmıyor nerelerdesin
Aranıza mı girdim pardon☺Çorapsız asla gezemem ki ben yaz kış
Olur bence domates biber soğan yeterli☺Kolay gelsin bebeğim bende lahmacun yapıcam akşama ama maydanoz yok evde iç harcına koymasam maydanoz nasıl olur sence bi bilgin var mı ?
Yok kız ne girmesiAranıza mı girdim pardon☺
Demi ya olmazsa olmaz değildir diye düşünüyorum bendeOlur bence domates biber soğan yeterli☺
YANİ OLMAYIVERSİN BİŞEY OLMAZ.BEN ÖYLE DE YEDİM GÜZELDİ.Demi ya olmazsa olmaz değildir diye düşünüyorum bende
Sağol canımYANİ OLMAYIVERSİN BİŞEY OLMAZ.BEN ÖYLE DE YEDİM GÜZELDİ.
Yok kiz takıldımAranıza mı girdim pardon☺
İSTEMİYORSANIZ GİDERİMM BAKKYok kiz takıldım
İkimizde sonradan katıldık zaten bazen Fransız kalıyoruz konuşmalaraİSTEMİYORSANIZ GİDERİMM BAKK
Hakimim diyorsun olaylara bende 1 yıldır burdayım ama tanımıyorum kimseyi kendi kendime takıldım hepBEN ÇOK ESKİLERDEN AKTİFTİM AMA KAPATTIM SONRA HESABIMI :) ŞİMDİ CANIM SIKILDI YENİDEN AÇTIM