- 19 Kasım 2020
- 22.006
- 48.085
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #42.401
Yok kuşum şu sıralar ne yaptığımızı bilmiyoruzHaydarberk uyutmadı mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuşum şu sıralar ne yaptığımızı bilmiyoruzHaydarberk uyutmadı mı
Bende sekreterlik yapıyorum canımFabrikada muhasebede çalışıyorum canım sen?
Sıcaktan mı acaba çatlağımYok kuşum şu sıralar ne yaptığımızı bilmiyoruz
Çok geçmiş olsun pareTaşlar bitti şükür Minnosum aman bir daha yaşamasın kimse
Sadece şu ameliyatla alıcak olan kaldı dr ne zaman gel derse bekliyorum
İYİ ÇALIŞMALAR O ZAMAN. NEREDE YAŞIYORSUN.Bende sekreterlik yapıyorum canım
Yok kuzum o kadar sıcak değil artık buralarSıcaktan mı acaba çatlağım
Ayyy kurbisim çok teşekkür ederim, katıldığım yemek yarışmaları sayesinde tiklendimASSOSyal sosyalim tikin hayırlı olsun gı
Yakışırrrrr Jou niye tiklenmedi ki. O da baya katılmıştı minnoş da belirli bir sayısı falan var galibaAyyy kurbisim çok teşekkür ederim, katıldığım yemek yarışmaları sayesinde tiklendim
Çok eskilere kuzum, o da alır yakın zamanda cansinYakışırrrrr Jou niye tiklenmedi ki. O da baya katılmıştı minnoş da belirli bir sayısı falan var galiba
BI ben eski degilmisimm sansımaa evett belirli bi sayı var onu gectiğin zaman oluyorsun biz olamadıkYakışırrrrr Jou niye tiklenmedi ki. O da baya katılmıştı minnoş da belirli bir sayısı falan var galiba
Şırdanıyla merhuş il senİYİ ÇALIŞMALAR O ZAMAN. NEREDE YAŞIYORSUN.
Ne güzel biz klimayın20 yapıoz soğumsk içinYok kuzum o kadar sıcak değil artık buralar
Tik mi onu nasıl alıyorlarASSOSyal sosyalim tikin hayırlı olsun gı
Ben sosyal kadar katılmadımYakışırrrrr Jou niye tiklenmedi ki. O da baya katılmıştı minnoş da belirli bir sayısı falan var galiba
Benimde lokmasıyla meşhur şehirŞırdanıyla merhuş il sen
Ayy en sevdiğim tatlıBenimde lokmasıyla meşhur şehir
Buyrun gelin ısmarlıyımAyy en sevdiğim tatlı
Gecen sene tatilden dönerken uğramıştık yemeye fırsatım olmamıştı ayyy keşke gelebilsem beraber yesek ama cook uzakBuyrun gelin ısmarlıyım
Sen nerdesin canım. Burda her zaman lokma dökülür. Vefat durumlarında vs.Gecen sene tatilden dönerken uğramıştık yemeye fırsatım olmamıştı ayyy keşke gelebilsem beraber yesek ama cook uzak