- 11 Şubat 2022
- 3.091
- 7.386
- 88
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #42.381
İş güç uğraşıp duruyorum parem sen ne yapıyorsun nasılsın iyi oldun muSisttt ne yapıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İş güç uğraşıp duruyorum parem sen ne yapıyorsun nasılsın iyi oldun muSisttt ne yapıyorsunuz
Daha iyiyim canım hap iştim rahatladım birazİş güç uğraşıp duruyorum parem sen ne yapıyorsun nasılsın iyi oldun mu
İş güç deyince çalışıyorum gibi oldu.Daha iyiyim canım hap iştim rahatladım biraz
Sen çalışıyor musun
Aynen bende evde çalışan kısaca marabaİş güç deyince çalışıyorum gibi oldu.
Yok ben evde çalışıyorum
Aynenn öyleAynen bende evde çalışan kısaca maraba
Bu arada İyi olduğuna sevindim canımDaha iyiyim canım hap iştim rahatladım biraz
Sen çalışıyor musun
Teşekkürler canım benim ❤❤Bu arada İyi olduğuna sevindim canım
Teşekkürler canım benim ❤❤
Parem taş durumun ne oldu canımTeşekkürler canım benim ❤❤
Haydarberk uyutmadı mıBana kazanla kahve lazımmmmmm
Taşlar bitti şükür Minnosum aman bir daha yaşamasın kimseParem taş durumun ne oldu canım
Amin canım inşallah biter gideeTaşlar bitti şükür Minnosum aman bir daha yaşamasın kimse
Sadece şu ameliyatla alıcak olan kaldı dr ne zaman gel derse bekliyorum
Afiyet olsun canım benimGünaydın herkese bir saat önce duble kahve içtim ayılmak için. kendime geldim.
sağol canım :) kahveyle pek aram yoktu ama çalışıyorum uyuklamamak için mecbur içiyorum hergün. Artık düzenli içtiğim için bağımlı oldum galiba.Afiyet olsun canım benim
Bende böylelikle alıştım bir gün içmesem eksiklik hissediyorumsağol canım :) kahveyle pek aram yoktu ama çalışıyorum uyuklamamak için mecbur içiyorum hergün. Artık düzenli içtiğim için bağımlı oldum galiba.
Sende çalışıyor musun?Bende böylelikle alıştım bir gün içmesem eksiklik hissediyorum
Evet çalışıyorum sen ne iş yapıyorsunSende çalışıyor musun?
Fabrikada muhasebede çalışıyorum canım sen?Evet çalışıyorum sen ne iş yapıyorsun