- 25 Ağustos 2019
- 61.114
- 114.052
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #41.501
Cok tırstımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tırstımm
Ahahah catlağın dediği ateşli şey gibi çok ateşliCok tırstımm
ONu kim korkmuştuu ne olaydıAhahah catlağın dediği ateşli şey gibi çok ateşli
NasılsınnnnnnRörraaayyydddddııınnnnnnnnnnn
Iyiyimm aşkommm kahvaltımızı ettik o köşede oynuyor ben uzanıyorum heheheNasılsınnnnnn
Kız ben onu dışarıda da yiyemem alıp köşede bir yerde kimse görmeden yerim
Ahaaaa kocan gördü mü benimki görse keserdiUnutmamışsınn duruyo hala kocam burnumdan getirdii
Allah herkese vicdan versin kurabiyem çok zor dönemlerden geciyoruz artık kimsenin kimseyi anlamadığıAynen canım klasik aç gözlü ev sahibi sıkıntılarımız var bakalım inşallah feraha çıkarsın Rabbim.
Valla her şey boş ya sanki mezara götürecekler parayı. Ne hale geldi şu ülke valla şaka gibi
Gordü ama ben bulmadım minnoş gönderdi bana onu ben masumumAhaaaa kocan gördü mü benimki görse keserdi
Bilmiyorum ama ben bile olabilirimONu kim korkmuştuu ne olaydı
Ahahah kız herkes yiyor sana bakmazlarKız ben onu dışarıda da yiyemem alıp köşede bir yerde kimse görmeden yerim
Amin perim kekim kurabiyem çayım şekerim aminnAllah herkese vicdan versin kurabiyem çok zor dönemlerden geciyoruz artık kimsenin kimseyi anlamadığı
Yok yiyemem yine de dışarıda normal yemek yerken bile geriliyorumBilmiyorum ama ben bile olabilirim
Ahahah kız herkes yiyor sana bakmazlar
Hahah vayy o şey minnoştan mı çıktıııııGordü ama ben bulmadım minnoş gönderdi bana onu ben masumum
Yaaaaaaaa masum olan benim minnoş minnoşluktan çiktı
Hahah evet minnoşun içinden ateş çıktı pare de de vardı bir ara o şey duruyor mu parişşşş MssPAREYaaaaaaaa masum olan benim minnoş minnoşluktan çiktı
Aaaaa kaydetmişmiydiii baksen şu pareyeeHahah evet minnoşun içinden ateş çıktı pare de de vardı bir ara o şey duruyor mu parişşşş MssPARE