- 19 Kasım 2020
- 22.149
- 48.312
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #41.521
Ay daha bu sabah sordum minnoşa kelebek de gelmiyor diyeeeemavikelebek34 aşkooommmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay daha bu sabah sordum minnoşa kelebek de gelmiyor diyeeeemavikelebek34 aşkooommmmmm
He bi ara görmüştüm naptı bilememAaaaa kaydetmişmiydiii baksen şu pareyee![]()
Hahahahaha uşak napiyooHe bi ara görmüştüm naptı bilemem![]()
Burdayım Bdv ye takiliyorum hahha dertlileri dertlendiriyorum
YAvvv hiç mi durmazsinBurdayım Bdv ye takiliyorum hahha dertlileri dertlendiriyorum![]()
Uyudu bende uzanıyorum az senünkü naparHahahahaha uşak napiyoo
ay canım ne güzel aklına gelmişim çok mutlu oldum
Hahsh dertliler derdini dağıtmaya gelmiyor muydu yavBurdayım Bdv ye takiliyorum hahha dertlileri dertlendiriyorum![]()
Ne yapayım çekiyor orası acilara gark oluyorumYAvvv hiç mi durmazsin![]()
Aynen sabah kulağını çınlattık. Nasılsın neler yapıyorsun kuzum yoktun epeydiray canım ne güzel aklına gelmişim çok mutlu oldum![]()
Orası Bdv cadi kazanı bir dertleri varsa dertler derya oluyorHahsh dertliler derdini dağıtmaya gelmiyor muydu yav![]()
Eeee anlat hadi kelebeğim nasılsınay canım ne güzel aklına gelmişim çok mutlu oldum![]()
Daha çok dertlenip gidiyorlar deseneOrası Bdv cadi kazanı bir dertleri varsa dertler derya oluyor![]()
![]()
![]()
İnşallah artık bunun bir önünü keserler. Bak tek geçim kaynağı sadece o kira olup başka bir geliri olmayan ev sahiplerini yine anlarım. Ama diğerlerine diyecek sözüm yok Allaha havale ediyorumAmin perim kekim kurabiyem çayım şekerim aminn
Herkes kendini düşünüyor o para cebime girsin de nasıl girerse girsin mantığında
Bu da geçer ya hu![]()
Olanda sana oluyoNe yapayım çekiyor orası acilara gark oluyorum![]()
Benimkide 10 dk oldu uyuyo bebeğimm oturdum kahve iciyorum corba yaptım kızıma kalkınca yerUyudu bende uzanıyorum az senünkü napar![]()
çınlamadan geldim demekkiAynen sabah kulağını çınlattık. Nasılsın neler yapıyorsun kuzum yoktun epeydir