- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #41.541
kız ne anlatıyım aynı son ne biliyorsan o hala çok isterdim size mutlu haberlerle geliyim ama napıyımEeee anlat hadi kelebeğim nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız ne anlatıyım aynı son ne biliyorsan o hala çok isterdim size mutlu haberlerle geliyim ama napıyımEeee anlat hadi kelebeğim nasılsın
Olsun sağlığın iyi sen iyisin sevindim geldiğine bu yeter ha bi koca bi sedicek olsaydı daha sevinirdimkız ne anlatıyım aynı son ne biliyorsan o hala çok isterdim size mutlu haberlerle geliyim ama napıyım
piyasa çok durgun biliyor musunOlsun sağlığın iyi sen iyisin sevindim geldiğine bu yeter ha bi koca bi sedicek olsaydı daha sevinirdim
Yok kimse ortada değil ki alakpiyasa çok durgun biliyor musun
bulanlar nasıl buluyor merak ediyorum gerçekten bir formülü mü var acabaYok kimse ortada değil ki alak
ahahahh şeyyyyyy evetttt ama bana da biri atmıştı
ahhahahahaYaaaaaaaa masum olan benim minnoş minnoşluktan çiktı
yaaaaaaaaaaa bu da beni tamamladı değil miMinnosprenses bu profil resmini cok ozlemisim hep bu kalsın
evettt ne iyi kızmış bak ❤
parem nasılsın bbeeğimYok kimse ortada değil ki alak
He sorma
Aha olanlar olmuş yine banlamışOlanda sana oluyo
İyiyim canım bende hesabımı kapattım bir süre yoktum. Oğluş büyüdü işte onun peşinde koşmaktan geçiyor zamançınlamadan geldim demekki iyiyim çok şükür sen nasılsın
şifremi unutmuştum sonr değiştir yine unut falan derken kaldı öyle
Guleyimmi ağlayayımmı bilemedimAha olanlar olmuş yine banlamış
İnşallah perim cidden bir yaptırımı olması lazım. İpin ucunu kaçırdılarİnşallah artık bunun bir önünü keserler. Bak tek geçim kaynağı sadece o kira olup başka bir geliri olmayan ev sahiplerini yine anlarım. Ama diğerlerine diyecek sözüm yok Allaha havale ediyorum
Uslu durmuyor ki bende yazıyorum bazen bdv ye yazıp çıkıyorum sonra ne olmuş kim ne demiş hiç haberim ypkGuleyimmi ağlayayımmı bilemedim
Bu begenmedim butonu cok geriyo benii ilk banlandığımda ne üzülmüştüm yaUslu durmuyor ki bende yazıyorum bazen bdv ye yazıp çıkıyorum sonra ne olmuş kim ne demiş hiç haberim ypk
Ben kapattım kız bütün bildirimleri. Eskiden her konu açıldığında falan bildirm gelirdi. Şimdi sadece etiketler, yorumlar falan geliyor. Yorumumu beğenmeyen olmuşsa görmüyorumBu begenmedim butonu cok geriyo benii ilk banlandığımda ne üzülmüştüm ya
Aaaaa ne iyiyymiş o hahahahah benim hic gelmedi aklımaBen kapattım kız bütün bildirimleri. Eskiden her konu açıldığında falan bildirm gelirdi. Şimdi sadece etiketler, yorumlar falan geliyor. Yorumumu beğenmeyen olmuşsa görmüyorum
Günaydın canımGünaydın kızlar
He kız aman kafam rahat ediyorAaaaa ne iyiyymiş o hahahahah benim hic gelmedi aklıma