- 18 Kasım 2020
- 20.552
- 49.617
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #41.461
hahahah sosyalim bu mu yaşamak beaaaOoooo keyifler gicir minnoşum, yasıyorsun bu hayatı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahah sosyalim bu mu yaşamak beaaaOoooo keyifler gicir minnoşum, yasıyorsun bu hayatı
Züğürt tesellisi caktirma minnoşumhahahah sosyalim bu mu yaşamak beaaa
Esen biyere geçkızlar öğle molası yemeğe iniyorum öpüldünüz
Valla sosyalim şimdi ki aklım olsa asla ama asla evlenmezdim hatta 15 yaşımda her şeyi terk edip kimsenin beni tanımadığı bir yerde yeniden hayata başlardım başlarmıydım yoksa ölür müydüm bir köşede bilmiyorum ama olsun ölüm de bir başlangıçHiç kurbisle şikayet etmeyin, bu hayatı siz seçtiniz Catlak-kurabiye bak biz ne kadar rahatız
O seni de yer
Hahahah kızlarla gelmessydik yiyorlardı seni ya oyyy elçooo
Adana da var mı öyle bir yer acabaEsen biyere geç
Deli yaaa, bence hepimiz onu yapardık ama işte güden gunlerin arkasindan bir bardak soğuk su kurbisimValla sosyalim şimdi ki aklım olsa asla ama asla evlenmezdim hatta 15 yaşımda her şeyi terk edip kimsenin beni tanımadığı bir yerde yeniden hayata başlardım başlarmıydım yoksa ölür müydüm bir köşede bilmiyorum ama olsun ölüm de bir başlangıç
Bodrum katAdana da var mı öyle bir yer acaba
Hahahah buz anca keser beDeli yaaa, bence hepimiz onu yapardık ama işte güden gunlerin arkasindan bir bardak soğuk su kurbisim
Kız onların toprak bile ateş ediyordurBodrum kat
Tam zamanınaaaTam zamaniydi
Ne mutlu ama doğru değil miHahahaha ay sesli güldüm coco yaa
Gercekten dogru herseyinle dogru söylüyosunNe mutlu ama doğru değil mi
Ufff korkuncluHahahah buz anca keser be
Kız onların toprak bile ateş ediyordur
Allah yardımcıları olsunUfff korkunclu
Huuuuu huuuuu yavrum da biraz daha erken huuuu huuu yapsan bebitomm uyumuşum kalmışım o saatlerde
Senin saatler bizim saate uyuşmayy demiiHuuuuu huuuuu yavrum da biraz daha erken huuuu huuu yapsan bebitomm uyumuşum kalmışım o saatlerde
Ahaha delirtti bu kızancıklar siziBizde hunileri taktık sağlam deliriyoruz
Orada saat kaçtı ki kız o saatteHuuuuu huuuuu yavrum da biraz daha erken huuuu huuu yapsan bebitomm uyumuşum kalmışım o saatlerde
Yok kuşum haydar berk değil ev sahibi ile problemlerimiz vardı ondan taktım huniyiAhaha delirtti bu kızancıklar sizi
Aahahha isim çok iyi olmuşYok kuşum haydar berk değil ev sahibi ile problemlerimiz vardı ondan taktım huniyi
Bu arada bebeden haydar berk diye bahsetcem bundan sonra nasıl isim