- 18 Kasım 2020
- 20.552
- 49.615
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #41.481
Bebebğimmmm nasılsınHuuuuu huuuuu yavrum da biraz daha erken huuuu huuu yapsan bebitomm uyumuşum kalmışım o saatlerde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebebğimmmm nasılsınHuuuuu huuuuu yavrum da biraz daha erken huuuu huuu yapsan bebitomm uyumuşum kalmışım o saatlerde
Ne yedinn şırdanmıBebebğimmmm nasılsın
Aynen canım klasik aç gözlü ev sahibi sıkıntılarımız var bakalım inşallah feraha çıkarsın Rabbim.Aahahha isim çok iyi olmuş
Kiraya zammı istiyo canım bu ara ülkece genel problemimiz malesef
Patates salatası yedim şırdan akşam yenirNe yedinn şırdanmı
Sen yedin mi kız daha önceNe yedinn şırdanmı
Ooo hayırlı islerrrrPatates salatası yedim şırdan akşam yenir
Yok kizzzz yemedimmSen yedin mi kız daha önce
elço sen kelle yedin mi hiçOoo hayırlı islerrrr
Hayatımda sürmedim ağzıma dahada düşünmüyorumelço sen kelle yedin mi hiç
ben seveerim byılrımçocukken kokusuna dayanamazdım ama şimdi olsa tek yerimHayatımda sürmedim ağzıma dahada düşünmüyorum
Iyi yerde güvenli yerde yemek lazımm zaten heryerdede yiyemem simdiben seveerim byılrımçocukken kokusuna dayanamazdım ama şimdi olsa tek yerim
Gönderelim o tatdan mahrum kalmasınlar Catlak-kurabiye Jouo da sne gibi yememiş ikinizie kargo yapalım coconatt ilee
Zehirlicen bizi
Yer misin pekiYok kizzzz yemedimm
o da sne gibi yememiş ikinizie kargo yapalım coconatt ilee
Yok bacılarım kargocudan utanırım
Nebileyim merak ediyorum amaa yiyemem herhalde degisik bi şekil var sallasan ellisi falannYer misin peki
Haha senin ateşli şey vardı ya ona benziiiiyyNebileyim merak ediyorum amaa yiyemem herhalde degisik bi şekil var sallasan ellisi falann
Ben yiyorum vallahIyi yerde güvenli yerde yemek lazımm zaten heryerdede yiyemem simdi
Korkar bunlar
Millet kargoyla neler getiriyorYer misin peki
Unutmamışsınn duruyo hala kocam burnumdan getirdiiHaha senin ateşli şey vardı ya ona benziiiiyy