- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #41.161
Kendisi gibi fotoğrafı da soğuk olan kahvemle merhabaa
Minnosprenses Jou Catlak-kurabiye MssPARE D u t başka kim vardı acep
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende diyorum bu kim tamda hatırlayamadım nickini aklıma kalmış coconatt olarak söz yazilandan anladım.sen olduğunuEki Görüntüle 3280474
Maaşallahh zeki kadın sanaBende diyorum bu kim tamda hatırlayamadım nickini aklıma kalmış coconatt olarak söz yazilandan anladım.sen olduğunu
Sanada maşaallah canımMaaşallahh zeki kadın sana
Az kaldı coconat olarak gelicim inşallah
Sanada maşaallah canım
Gerimi donuyorsun nickine bu sen değilsin alışamadim
Afiyet olsunEki Görüntüle 3280474
Sağol beybi ben sabah içtim şimdi karpuz yiyomMercie, beraber olsun D u t hanımcım
Iyiyim canım benim sen nasılsın uzun zaman oldu konusamadıkSnickersss gibi ben ben değilim tokken de açken de
Nasılsın kız
Yarasın et olsunSağol beybi ben sabah içtim şimdi karpuz yiyom
Çok şükür canım iyiyim Allah daha güzel günler göstersin hepimize Ben epeydir katılamadım aranıza. Ara ara yok oluyorum böyle iyi geliyor bana İnternete çok takılmamakIyiyim canım benim sen nasılsın uzun zaman oldu konusamadık
Öylee tabii canımm bende cok sık girmiyorum şu diyete sardımYarasın et olsun
Çok şükür canım iyiyim Allah daha güzel günler göstersin hepimize Ben epeydir katılamadım aranıza. Ara ara yok oluyorum böyle iyi geliyor bana İnternete çok takılmamak
Bende istiyorumEki Görüntüle 3280474
Amaann ne diyeti kızÖylee tabii canımm bende cok sık girmiyorum şu diyete sardım
Önce elektriksiz kalıp yanman lazımBende istiyorum
Hicbirseyim olmaydııAmaann ne diyeti kız
Önce elektriksiz kalıp yanman lazım
Sağlıklı isen kiloda verirsin yeri gelir alırsın da sen nasıl mutluysan öyle olsun gerisi hallolurHicbirseyim olmaydıı
Afiyet olsun, yarasınmerhaba, sabah türk kahvesi ,öğlen filtre kahve içmiş biri olarak , bu topiğe rastladım ,şimdi gidip bir fincan kahve daha içeyim:)
SAgol canım benim öylee tabii ama vermek istiyodum zatii hayırlısiylaa veriyurummSağlıklı isen kiloda verirsin yeri gelir alırsın da sen nasıl mutluysan öyle olsun gerisi hallolur
Kaç gitti, daha gidecek mi gidecekse kaç gidecekSAgol canım benim öylee tabii ama vermek istiyodum zatii hayırlısiylaa veriyurumm
Kız sus ne eti geri çıksınYarasın et olsun
Çok şükür canım iyiyim Allah daha güzel günler göstersin hepimize Ben epeydir katılamadım aranıza. Ara ara yok oluyorum böyle iyi geliyor bana İnternete çok takılmamak