- 25 Ağustos 2019
- 61.121
- 114.088
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #41.121
Teşekkürler balımAfiyet olsun balım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler balımAfiyet olsun balım
Kahve sever olarak bir kahve topiği açmak istedim hem sunumlarımızı atalım hemde sohbetimizi edelim
Catlak-kurabiye @N u r D u t @renksizgokkusagi @MevsimBahar @Niloyatospikk ASSOSyal @zorunlunick @MssPARE @Kahve __Kokusu @Kabarmamis kek
Vazgeçilmezim yaz aylarında gerçi kışta içiyorum
Afiyet olsun soğuk kahvemi
Şştt Sapşik nerdesin senŞiiişşşttt herkes nerdeeee
Azcuk dolandım geldimŞştt Sapşik nerdesin sen
Hosgeldin gülooo kırmızilığın gitmiş epeydir yoktun yani masallahhhŞiiişşşttt herkes nerdeeee
Merhaba bende kahveciyimdir sabah öglen akşam türk kahvem vardir kahvesiz bir gün düşünemiyorum .benide eklermisinizKahve sever olarak bir kahve topiği açmak istedim hem sunumlarımızı atalım hemde sohbetimizi edelim
Catlak-kurabiye @N u r D u t @renksizgokkusagi @MevsimBahar @Niloyatospikk ASSOSyal @zorunlunick @MssPARE @Kahve __Kokusu @Kabarmamis kek
Tüm geyik bizim aşkoHani benim topik ilk göz ağrınızdı yolarım hepinizi
Sorma kuşum şansıma proluk sözleşmesi güncellenmiş hoş buldum canom nasılsınHosgeldin gülooo kırmızilığın gitmiş epeydir yoktun yani masallahhh
Vur dibine dibineTüm geyik bizim aşko
Kazen abiim halleder yav inşallahSorma kuşum şansıma proluk sözleşmesi güncellenmiş hoş buldum canom nasılsın
İnşallah durumKazen abiim halleder yav inşallah
Aminİnşallah durum
Her zaman beklerizMerhaba bende kahveciyimdir sabah öglen akşam türk kahvem vardir kahvesiz bir gün düşünemiyorum .benide eklermisiniz