- 18 Kasım 2020
- 20.710
- 49.800
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #41.181
Ahahah öyle mi tadı çıkıyormAmaann ne diyeti kız
Önce elektriksiz kalıp yanman lazım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahah öyle mi tadı çıkıyormAmaann ne diyeti kız
Önce elektriksiz kalıp yanman lazım![]()
Yağ olmasın diye şeettimKız sus ne etigeri çıksın
GeneldeAhahah öyle mi tadı çıkıyorm![]()
İkisi de olmasınYağ olmasın diye şeettim
Genelde![]()
15 daha var 10 gitti kiloKaç gitti, daha gidecek mi gidecekse kaç gidecek![]()
Ahahah onlarda olmasınİkisi de olmasınolsun çiş olsun
Ben kaldım ya elektriksiz seninde kalmanı istedim ondan dedim yoksa her türlü gidiyor bu sıcaklarda çaktırmaDeneyelim o halde![]()
Maaşallahh kız sana ne kadar zamanda verdin bu kadar15 daha var 10 gitti kilo![]()
1bucuk ayda kuzummMaaşallahh kız sana ne kadar zamanda verdin bu kadar
He vallahiii cabaladım verdim sonunda ama bi 15 kilo daha iyi olur yavas yavasss bugidisle yaza fit yapmak isterken kışa fit yapıyorum resmenÇok iyi inanki
elçonun gücü yağları yendi![]()
Olsunda üstten girsin alttan çıksımAhahah onlarda olmasın
Ben kaldım ya elektriksiz seninde kalmanı istedim ondan dedim yoksa her türlü gidiyor bu sıcaklarda çaktırma![]()
Kışa fit ol yaza da fitliğini koru inşşşşaaalllaahhhHe vallahiii cabaladım verdim sonunda ama bi 15 kilo daha iyi olur yavas yavasss bugidisle yaza fit yapmak isterken kışa fit yapıyorum resmen![]()
Olaya öyle bakarsak doğru tabi wcler kirlensinOlsunda üstten girsin alttan çıksım![]()
AmiiiinnnnKışa fit ol yaza da fitliğini koru inşşşşaaalllaahhh![]()
Hadi inşallah güç içindeAmiiiinnnnkilomu korurum yaa baktım alıyorum hemen detoks sulara baslarim
![]()
Ohh afiyet olsun bacımm. Bi ben sevemedim ya şu soğuk kahveyiEki Görüntüle 3280474
Kendisi gibi fotoğrafı da soğuk olan kahvemle merhabaa
Minnosprenses
Jou
Catlak-kurabiye @MssPARE
D u t başka kim vardı acep
![]()
Ahaha evet kurabiyem köpürmüyo ama kıvam alınca at dolaba. Dılapta katılaşıyo
Yok anam ya sevemedim ben soğuk kahveyiAhaha evet kurabiyem köpürmüyo ama kıvam alınca at dolaba. Dılapta katılaşıyo![]()