• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok anam ya sevemedim ben soğuk kahveyi😅 sonradan eklediğin süt şekerli mi sade mi
Yok kızz kahve şekerli zaten süt sade olcak
DC5A551B-EB6C-42D9-949C-20CC74516FB3.jpeg

Anamm bu muhteşem olmuşşşş😍😍😍😍
Neler var şimdi onun içinde
Ya kahve şekerli de olsa biz yine şeedemedik😅
Bir kişiye yaptığını düşünerek yazıyorum bak.
3 tk granül kahve
3 tk şeker
3 tk sıcak su
Bunları çırpıcın varsa onla yoksa işte o süzgecle çırp. Benim cırpıcum yok. Süzgecle illa öyle köpük gibi olana kadar bekleyemiyorum. Macun kıvamı civarına kadar mesela cırpıyorum. Sonra dolaba atıyorum.
İçiceğimiz zaman bardağa 3 4 tane buz. İstediğin yoğunlukta ben 2 3 tk koyuyorum yaptığımız kahveden koyuyorum. Üstüne de süt.
görüntü vöyle oluyo ama içerken karıştır tabi 😂😂
fıtograftakinin üstünde de dondurma vAr😃

Bir kişiye yaptığını düşünerek yazıyorum bak.
3 tk granül kahve
3 tk şeker
3 tk sıcak su
Bunları çırpıcın varsa onla yoksa işte o süzgecle çırp. Benim cırpıcum yok. Süzgecle illa öyle köpük gibi olana kadar bekleyemiyorum. Macun kıvamı civarına kadar mesela cırpıyorum. Sonra dolaba atıyorum.
İçiceğimiz zaman bardağa 3 4 tane buz. İstediğin yoğunlukta ben 2 3 tk koyuyorum yaptığımız kahveden koyuyorum. Üstüne de süt.
görüntü vöyle oluyo ama içerken karıştır tabi 😂😂
fıtograftakinin üstünde de dondurma vAr😃
Tamam canım bunu ss aldım. Ölçülere uymadan yaptım geçen bide böyle deneyim bakim😅😍 ay dondurma da süper olur içinde 😋

Yaa yer değişelim 😂😂

Yaa evet aldım nickimi geri şükür 😂😂😂💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
Değiştirmeyelim kız geri dönene kadar zaman geçmiyor 😅 gerçi bana yine geliyor isim değiştirme perileri ama sayılı hakkımız varya şimdi şansıma kesin son hakkım olur saçma sapan bir nickle kala kalırım ortada😅😅😅

Değiştirmeyelim kız geri dönene kadar zaman geçmiyor 😅 gerçi bana yine geliyor isim değiştirme perileri ama sayılı hakkımız varya şimdi şansıma kesin son hakkım olur saçma sapan bir nickle kala kalırım ortada😅😅😅
Aman yok değiştirmeyelim senin şansın zaten bu aralar çok açık ne olur ne olmaz 😂😂

Back