- 8 Kasım 2019
- 20.595
- 35.869
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #41.201
Yok kızz kahve şekerli zaten süt sade olcakYok anam ya sevemedim ben soğuk kahveyi sonradan eklediğin süt şekerli mi sade mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kızz kahve şekerli zaten süt sade olcakYok anam ya sevemedim ben soğuk kahveyi sonradan eklediğin süt şekerli mi sade mi
Anamm bu muhteşem olmuşşşşYok kızz kahve şekerli zaten süt sade olcak
Eki Görüntüle 3280741
Bir kişiye yaptığını düşünerek yazıyorum bak.Anamm bu muhteşem olmuşşşş
Neler var şimdi onun içinde
Ya kahve şekerli de olsa biz yine şeedemedik
tşk ederim :)Afiyet olsun, yarasın
Tamam canım bunu ss aldım. Ölçülere uymadan yaptım geçen bide böyle deneyim bakim ay dondurma da süper olur içindeBir kişiye yaptığını düşünerek yazıyorum bak.
3 tk granül kahve
3 tk şeker
3 tk sıcak su
Bunları çırpıcın varsa onla yoksa işte o süzgecle çırp. Benim cırpıcum yok. Süzgecle illa öyle köpük gibi olana kadar bekleyemiyorum. Macun kıvamı civarına kadar mesela cırpıyorum. Sonra dolaba atıyorum.
İçiceğimiz zaman bardağa 3 4 tane buz. İstediğin yoğunlukta ben 2 3 tk koyuyorum yaptığımız kahveden koyuyorum. Üstüne de süt.
görüntü vöyle oluyo ama içerken karıştır tabi
fıtograftakinin üstünde de dondurma vAr
Damak tadı bebeğim sen sıcağa devam et zaten buz gibi oralar napcan soğuk kahveyiOhh afiyet olsun bacımm. Bi ben sevemedim ya şu soğuk kahveyi
Dene bakalım bir canım evet cok güzel olugorTamam canım bunu ss aldım. Ölçülere uymadan yaptım geçen bide böyle deneyim bakim ay dondurma da süper olur içinde
Haha yok kız bu sene buralar da Adana ya özenmişDamak tadı bebeğim sen sıcağa devam et zaten buz gibi oralar napcan soğuk kahveyi
Cocom geri gelmişşşşş gördün müüüDene bakalım bir canım evet cok güzel olugor
Yaa yer değişelimHaha yok kız bu sene buralar da Adana ya özenmiş
Yuppiiiii Cocom geri gelmişşşşş
Değiştirmeyelim kız geri dönene kadar zaman geçmiyor gerçi bana yine geliyor isim değiştirme perileri ama sayılı hakkımız varya şimdi şansıma kesin son hakkım olur saçma sapan bir nickle kala kalırım ortadaYaa yer değişelim
Yaa evet aldım nickimi geri şükür
Aman yok değiştirmeyelim senin şansın zaten bu aralar çok açık ne olur ne olmazDeğiştirmeyelim kız geri dönene kadar zaman geçmiyor gerçi bana yine geliyor isim değiştirme perileri ama sayılı hakkımız varya şimdi şansıma kesin son hakkım olur saçma sapan bir nickle kala kalırım ortada
Afiyet olsun bebeğimmCookiie perimmm teşekkürler tarif için bu defa taç ölçü ile yaptım çok güzel oldu oğlan bile içti
Gökkuşağının altından geçsem erkek olur muyumAman yok değiştirmeyelim senin şansın zaten bu aralar çok açık ne olur ne olmaz
Sönmüyor mu kız köpükler öyle kalıyor mu uzun süre. Bende yapıp atayım bariAfiyet olsun bebeğimm
Benimde hazır var evde öok yapıp koymuştum kavanoza. Süt alayımda içeyim
Ya ilk yaptığın gibi olmuyor tabi ama tadı aynı oluyo bence bir dene hoşuna gitmezse yapmazsınSönmüyor mu kız köpükler öyle kalıyor mu uzun süre. Bende yapıp atayım bari
Hoşbuldum perim şükürler olsun kavuştum özüme döndümOyyy cocoom hoşgeldin sana yakışan bu değişme birdaga coconatt
Olmak istiyorsan bir dene ihtimal varGökkuşağının altından geçsem erkek olur muyum