- 19 Kasım 2020
- 22.039
- 48.127
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #41.141
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende varım
Bir daha böyle şeyler yapma,kulağını çekcem deli yaw çok şükür iyilik sağlık, sen nasılsın bskim kurbisimAzcuk dolandım geldim
Nasılsın Kiraz gülüm
İyiyim çok şükür canım benimBir daha böyle şeyler yapma,kulağını çekcem deli yaw çok şükür iyilik sağlık, sen nasılsın bskim kurbisim
İyi yapmışsın cancazim,bazen bu ayrılık iyi gelirİyiyim çok şükür canım benim
Kafam çok yorgundu kuşum deprem seçim felaket senaryoları vs stres stres çok boğuldum. Biraz kendimle kalmaya ihtiyacım vardı
Aynen bitanem kafamı toparladım çok şükürİyi yapmışsın cancazim,bazen bu ayrılık iyi gelir
Yaaa aslında ben hep buradayım perim ama kimseyi göremiyorum girip çıkıyorumBen burdayımmmmm bende sizleri çok özledim ya nerelerdesinizz koca sitede kaybettik birbirimizi yahuuu
Ben burdayımmmmm bende sizleri çok özledim ya nerelerdesinizz koca sitede kaybettik birbirimizi yahuuu
Geldim toplamaya dışarıdan hep baktım geyikte sonlara düşüyoruz hele dutun topik az kaldı senesine girecek D u tBen burdayımmmmm bende sizleri çok özledim ya nerelerdesinizz koca sitede kaybettik birbirimizi yahuuu
Ooo bol bol bildirimler eskidendiiYaaa aslında ben hep buradayım perim ama kimseyi göremiyorum girip çıkıyorum
Evet kzuumOoo bol bol bildirimler eskidendii
Afiyet olsun canım
Ooo cicekler yenimiBende bir Türk kahvesi Eki Görüntüle 3279579
Benimde hic susmazdıEvet kzuum
Afiyet olsun canımSon yudumlardayım geç yüklendi fotoEki Görüntüle 3279580
HayırOoo cicekler yenimi